08/26/16 16:59
(http://www.klassa.bg/)

Нова 2-седмична формула на Лео Андерс за автоматично научаване на чужди езици

 Мултиполиглотът, 62-годишният Лео Андерс владеещ 23 езика, представи на българите своята известна 2-седмична формула за изучаване на чужди езици. Тя позволява в кратки срокове да се овладее материал, отговарящ на годишен езиков курс. Методът на шведския полиглот е предизвикателство за традиционните езикови школи.
 

Вече 7 000 българи са изоставили неефективните , традиционни методи за изучаване на езици и са се присъединили към Лео. Вие също, независимо от възрастта, образованието и таланта, само след 2 седмици ще можете да видите смаяните лица на вашите роднини , приятели и колеги, когато чуят как добре говорите на английски, немски или испански. Няма да повярват, че изучавате езика едва от 14 дни.

Никога не е късно да започнете да говорите на чужд език. Можете да се убедите в това само след 2 седмици. Ще забележите промени в ежедневието си.Ще започнете свободно да разговаряте на чужд език само след 14- дневно обучение.Ще предизвикате възхищението на близките си и колегите в работата.

Какво представлява формулата на Андерс за автоматично научаване на езици

Двуседмичната формула на Лео Андерс се съдържа в система с мултимедийни флашкарти под название Ling Fluent - единствената, която стимулира процеса на запаметяване,тъй като използва в 100% Вашите природни умствени възможности.

Традиционните методи за изучаване на езици не използват дори част от вродените Ви възможности за запаметяване и създаване на асоциации. По принцип не подпомагат ефективно тези познавателни процеси, тъй като ангажират за работа само малък фрагмент от мозъчните структури. Системата с интерактивни флашкарти Ling Fluentдейства различно. Тя използва в 100% природните възможности, които притежавате, но са в латентенто състояние в съзнанието Ви.

В процеса на запаметяване на новите думи, 2-седмичната формула за автоматично изучаване на чужд езикLing Fluent едновременно задейства дясното и лявото полукълба на мозъка. Вербалното съобщение достига до лявото полукълбо, а придружаващият го образ - до дясното. Целият мозък работи 5 пъти по-продуктивно от обикновено Това от своя страна , повишава познавателните способности, възможностите за запаметяване на думите и свързването им със съответните български думи. Благодарение на това, създаващите се асоциации са по-силни и трайно остават в паметта, а мозъкът Ви естествено, почти автоматично запаметява новите думи,

2-седмичната формула действа интензивно

След първия ден на използване на флашкартите Ling Fluent ще научите около 200 нови израза. След седмица ще забележите значителна разлика в лексиката си - ще бъде значително по-богата и разнообразна. След 2 седмици, психологическата блокада за говорене на чужд език ще бъде премахната, а Вие свободно ще го ползвате и без проблем ще можете да се изразявате След месец ще знаете английски, немски, испански или друг език, толкова добре, колкото след обучение на дългогодишен езиков курсВ случай на липса на очакваните ефекти, можете (длъжни сте) да се възползвате от специалната гаранция на Лео Андерс. Без никакви въпроси ще си получите обратно заплатената сума за системата с интерактивни флашкарти.

Global Science препоръчва това решение на читателите. Натискайки на линка, който ще намерите по-долу, можете да поръчате системата с интерактивни флашкарти Ling Fluent с 43 лв по-евтино. Специалната оферта важи до края на26-08-2016.

 

Натиснете тук, за да поръчате 2-седмичната формула за автоматично научаване на чужди езици Ling Fluent на специални условия >>

Специална промоция до петък, 26-08-2016


Малина Благоева - една от първите, използвали 2-седмичната формула за автоматично учене на Лео Андерс. С нея научила френски толкова добре, че е получила работа в чужбина и се е преместила в любимия си Париж. Невероятен ефект!

 

Интерактивни флашкарти
Ling Fluent

*** ГАРАНТИРАНО ***

Ще овладеете годишния материал 
на езиков курс за 
2 седмици

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване