08/31/16 10:31
(http://www.klassa.bg/)

Български 5D бизнес семинар предизвика фурор в чужбина

 На 08.09.2016 г. в Sofia Live Club в София ще се проведе първия по рода си в света 5D семинар „Бизнес буря“ със специалното участие на международният бизнес консултант и лектор Саймън Бъкнал. Все още нереализиран в България, форумът вече предизвика чуждестранен интерес  и желание да се мултиплицира и в други държави. През пролетта на 2017 г. ще се проведе в Лисабон (Португалия), а за реализирането му в Барселона (Испания), Милано (Италия) и Берлин (Германия) се водят преговори.
 
Събитието ще съчетае бизнес обучения, емоционални и интерактивни преживявания, Форум на бизнес експерти и уъркшоп. Ще бъдат градени знания и ноу-хау с доказани в сферата си експерти и ще се работи по нестандартни и предизвикателни бизнес казуси. 5D ефекти ще разтърсят сетивата на участниците, за да ги поставят извън зоната им на комфорт, както често се случва в бизнеса.
 
Целта на форума е да бъдат адресирани актуални теми от различни бизнес сектори и индустрии, които подпомагат растежа на бизнесите на регионално, национално и международно ниво. 
 
Специалният гост-лектор Саймън Бъкнал ще проведе 4 интерактивни мастър обучения, които е реализирал многократно в различни страни по света:  
 
„Презентаторски умения за инвестиционни проекти“ 
„Умения за говорене пред аудитория“ 
„Как да продаваме чрез бизнес истории“ 
„Тайните на комуникацията“ 
 
Във Форума на бизнес експертите вече са потвърдили участие доказали се български предприемачи и бизнес лидери, сред които Светлин Наков - основател на СофтУни и Марина Стефанова – директор „Устойчиво развитие“ на Сдружение „Българска мрежа на Глобалния Договор на ООН”, д-р Красимира Чемишанска – президент на Американската търговска камара в България и изпълнителен директор на Амджен България, Анета Бенкова – SAP експерт.
 
5D бизнес семинарът е предназначен за директори на компании, лидери на екипи, ръководители на фирми, предприемачи, обществени лидери, мениджъри и професионалисти с разнообразен опит. Иновативният формат, който ще търси активността на участниците, е подходящ за представители на малкия и среден бизнес, стартъпи и корпорации. 
 
Форумът „Бизнес буря“ се организира от Темелко Дечев – консултант по бизнес и стратегическо развитие в международната компания Open Source Management (OSM International Group), в партньорство с  Alternative BTL & Events. До момента проектът е подкрепен от редица бизнес и предприемачески организации, медии, асоциации, клубове, компании, неправителствени организации и сдружения, както в България така и в чужбина. Агенция PR Play е ПР-партньор на форума.
 
Повече информация за събитието и условията за участие в него може да намерите на:
 
 
 
ПОСЛЕДНИ ПРОМО БИЛЕТИ
 
Онлайн Тикетинг Система: https://en.xing-events.com/TheBusinessStorm.html 
Възможни са плащания с Дебитна и Кредитна Карта, по Банков Път и през системанта на PayPal
Ако искате да направите групова/корпоративна резервация и да получите ДДС фактура пишете ни директно на business@alternative.bg с детайлите на вашето запитване. За въпроси и запитвания: (+359) 885 555 020; (+359) 884 222 902
 
 
Саймън Бъкнал – визитка
 
Саймън Бъкнал е международен лектор и Executive Coach. Кариерата на Саймън се разпростира в много широк професионален и географски диапазон. Той е работил с много бизнес професионалисти и компании от различни индустрии. Акцентите в работата му падат върху изграждането на корпоративна стратегия на компания от т.нар. сини чипове, израстващи бизнеси и много други.
 
Саймън е консултирал над 30 000 мениджъри, директори на компании,  предприемачи, бизнес  лидери и специалисти в различни  сфери. Сред клиентите му са лидери на компании листнати на Лондонската стокова борса – FTSE 100 и Fortune 100, собственици на малки и средни бизнеси, предприемачи, стартъп компании и много други.
 
Той е обучавал специалисти в различни бизнес програми във Великобритания, Ирландия, Дания, Германия, Холандия, Франция, Украйна, САЩ, Япония, Обединените Арабски Емирства, Пакистан, Кувейт и много други. Сред компаниите, които са се доверили на консултантските му бизнес умения, са General Electric, The Atlantis Palm – Дубай, Shell, London Business School и много други.
 
 
Също така, Саймън е често канен като коментатор и експерт по говорене пред публика, комуникация, бизнес сторителинг, дебатиране, и презентационни умения в предавания на световната медия BBC World News, радио BBC Лондон и новинарският блог на Channel 5, както и в бизнес медии базирани в Близкият Изток.
 
През 2007 г. той е отличен в топ 20 на състезанието за публични говорители на САЩ, в което се съревновава с 26 000 участника. 
 
 
За информация:
Цветомира Георгиева
PR Play Ltd.
Tel.: +359 877 102 777

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване