09/05/16 05:53
(http://www.klassa.bg/)

Част от летището в Лос Анджелис е била евакуирана

 Пътниците от един от терминалите на международното летище на Лос Анджелис са били временно евакуирани в неделя след арест, довел до пробив в сигурността по време на натоварения уикенд на Деня на труда, съобщиха властите, пише Los Angeles Times
Инцидентът е започнал в 9 ч. (местно време), когато полицията от летището в Лос Анджелис е спряла шофьор на откраднато превозно средство пред Терминал 3. По време на ареста, служителите са извадили оръжията си и са помолили минаващите наоколо пътници да влязат в сградата на летището, обяснява служител. 
Изплашени за своята сигурност, някои от пътниците са преминали край Администрацията за транспортна безопасност, без да бъдат проверени, като това е довело до пробив в сигурността. Двадесет други са минали през изходите за извънредни ситуации, допълва служителят. 
Охраната на летището е обградила тези пътници и е евакуирала гейтовете, магазините, ресторантите и коридорите на Терминал 3, изпращайки пътниците в зоната за билети, отбелязват от Пантагона. 
Полицията е претърсила терминала за бомби и след като зоната е била чиста, на пътниците е било позволено да се върнат. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване