09/16/16 16:19
(http://www.klassa.bg/)

ГРЪМНА СЕГА: ТОВА, КОЕТО НИ ПОКАЗВАТ ПО ТВ НЕ Е ХИЛЪРИ КЛИНТЪН И НЕ Е ЧОВЕК

Както BRADVA.BG първа информира своите читатели, Хилъри Клинтън припадна на церемонията за 11 септември.

Дни след инцидента, тя се завърна в публичното пространство пращяща от здраве и тонус. Мнозина твърдят, че това, което виждаме не е Хилъри Клинтън, и даже, че не е човешко същество!

BRADVA.BG представя на своите читатели неоспоримото доказателство, че има нещо много гнило с кандидата за президент на Демократическата партия:

Записът е от вчера, 15 септември, и е излъчен по националния телевизионен канал ABC News. На записа виждаме как кипящата от здраве и енергия Хилъри се изправя пред своите поддръжници в Грийнсборо. Всички я снимат със своите смартфони, но това, което малцина зрители забелязаха е, че образът на Хилъри не се появява в нито един от дисплеите на устройствата, които ясно се виждат от камерата. Тя минава пред тях, но смартфоните просто не я засичат.

Убедете се сами:




Скандалната теория, която закипя в интернет веднага след излъчването на репортажа е, че това, което виждаме пред очите си не е човешко същество – може би демон, вампир или рептил, който има свойството да променя облика си. Подобна аномалия се е случвала и при други „заподозрени“ световни кукловоди.

Както BRADVA.BG първа информира читателите си на 13 септември редица американски медии гръмнаха с информацията, че Хилъри е починала от белодробно усложнение. До минути репортажите бяха спрени и ситуацията беше замазана, като официалното и неубедително обяснение беше гаф на медиите.

Според новата конспирация, Хилъри е вече мъртва, а това което виждаме е някакъв вид заместник, който трябва да "избута" изборите. Според мнозина, целта е Хилари да бъде провъзгласена за президент преди смъртта й да бъде оповестена. Нейното вице, който ще поеме поста след трагичната й кончина ще е истинската пионка на кукловодите - точно както се е случило след убийството на Кенеди.











BRADVA.BG

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване