10/01/16 08:21
(http://www.klassa.bg/)

TP-Link пуска устройство, което предоставя скорости от 2Gbps посредством електрическата мрежа и 1,2Gbps в безжичната мрежа

 TP-Link®, глобален доставчик на надеждни мрежови решения, разширява продуктовото си портфолио с нови продукти от три категории- удължители на сигнала, powerline устройства и устройства тип модем/рутер .

 

TL-WPA9610 е първото Powerline устройство в света, способно да предостави скорости от 2Gbps посредством електрическата мрежа и 1,2Gbps в безжичната мрежа. В момента почти всяко съвременно семейство се нуждае от телевизор, който да стриймва директно съдържание от онлайн услуги или любимо телевизионно предаване, лаптоп за видео-конферентна връзка с щленове от семейството, приятели или колеги, игрова конзола за онлайн игри и няколко смартфона и таблета за сърфиране в мрежата.

 

За устройства, които се свързват към Интернет чрез кабел, стандартът HomePlug AV2 поддържа скорости на трансфер до 2000Mbps, което позволява стрийминг на 4K съдържание от конзоли, компютри или мултимедийни плейъри. За безжичните устройства, Wi-Fi стандартът AC осигурява до 1,2Gbps в двете честотни ленти, за 2.4GHz - 300Mbps и за 5GHz - 867Mbps.

Технологията 2 × 2 MIMO за генериране на лъчи осигурява стабилни и бързи връзки, дори в най-отдалечените кътчета на къщата.

 

Първият трибандов усилвател на сигнала осигурява трансфер от над 2Gbps


В наши дни необходимостта от безжична връзка в жилището е толкова голяма, колкото тази от електричество и течаща водаКолкото и мощни да са рутерите, които се предлгат на пазара, те не са универсални устройства, които осигуряват 100% покритие на оптимално ниво. Устройствата от категорията на усилватели на сигнала решават този проблемкато удължават безжичният сигнал в жилището, там където е слаб или няма обхват. Най-новата иновация от TP-Link при усилвателите е  устройството RE550- първия удължител на сигнала, който работи в три честотни ленти за оптимална връзкаУсилвателят работи в стандарта AC осигурява скорост на пренос на данни до 2134Mbps (400Mbps в честотната лента от 2,4GHz и по 867Mbps в двете ленти от 5GHz). За да увеличи максимално покритието, RE550 има четири външни антени, за да се свърже дори с най- отдалеченият рутер и разполага с технологията за генериране на лъчи, за по-добро насочване на свързаните устройства. Технологията 2×2 MU-MIMO позволява свързването на няколко устройства едновременно и осигурява скорости два пъти по-високи в сравнение с конвенционалните усилватели на сигнала от стандарта AC.

 

Наймощният и технологично напреднал усилвател на сигнала TP-Link позволява трансфер над 2,5Gbps

 

Най-мощният продукт от гамата на усилвателите на TP-Link е RE650, устройството AC2600, което осигурява скорости на трансфер на данни до 800Mbps в честотната лента от 2.4GHz и 1733Mbps, в тази от 5GHz, благодарение на новото поколение AC, 802.11ac wave 2, което използва технологиите 4-Stream и MU-MIMO, за да достави четири пъти по-големи скорости в безжичната мрежа и 4K стрийминг , гейминг без забавяне и бързо сваляне на големи файлове. Функцията Multi-Mode позволява конфигуриране на устройството като удължител на сигнала или Wi-Fi точка за достъп.

 

###

За TP-Link: Основана през 1996 г., компанията TP-Link е световен доставчик на надеждни мрежови устройства и аксесоари, които се използват във всички аспекти на ежедневния живот. Фирмата многократно е класирана от анализаторската компания IDC като доставчик № 1 на WLAN продукти и високоскоростни CPE устройства * Компанията разполага с дистрибуторски мрежи в над 120 страни и обслужва стотици милиони хора по света.

 

TP-Link разполага с богато портфолио от продукти и решения с доказана стабилност, производителност и стойност, които отговарят на съвременните технологични нужди на модерния човек. Сега, когато свързаността е начин на живот, компанията продължава да се развива, за да посрещне изискванията на утрешния ден.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване