10/05/16 19:21
(http://www.klassa.bg/)

Нови мастиленоструйни принтери за дома и офиса от Epson

 Epson добавя към продуктовото си портфолио от мастиленоструйни принтери новите модели L382, L386, L486. Те са предимно за ползване в домашни условия, без бели полета отстрани, а моделите L605 и L1455 са подходящи за печатане на големи обеми и са предназначени за малки и средни фирми.

 

Новите принтери L382, L386, L486 разполагат с функции за сканиране и копиране, които ги правят  подходящи за малки офиси или семейства с ученици и студенти. Така наречените ITS принтери предлагат високо качество без проблеми за ежедневен печат при ултраниски цени. Резервоарът за мастило с голям капацитет е напълно интегриран в принтера и е предварително зареден с достатъчно мастило за 13,000 черно-бели страници и до 6,500 цветни страници екстра качество на печат при ултраниски цени на страница.  

Принтерите са с 3 години удължена гаранция от производителя след регистрация на www.epson.eu/printerwarranty .

Другите два модела от портфолиото  Ink Tank System (ITS) принтери на Epson:  L605 и L1455 са подходящи за малки и средни офиси. И двата модела разполагат с двустранен печат, като L605   предлага и печат, копиране и сканиране, а L1455 съчетава и функции с A3 двустранен печат, плюс A3 сканиране.

 

Не само рентабилността е това, което прави тези модели привлекателно решение за бизнеса; те са надеждни и предоставят висококачествени резултати. И двата модела са оборудвани с технологията за печатни глави на Epson Micro Piezo, която предоставя несравними издръжливост, качество и надеждност. Резервоарът за мастило с висок капацитет е напълно интегриран в принтера, за да можете да се наслаждавате на надежден цветен печат без проблемите и трудностите съпровождащи системите  за допълване с мастило. Идеален избор за малкият и среден бизнес, тези модели работят с висока скорост на печат  13.7ppm за L605 и 18ppm за L1455.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване