10/10/16 10:14
(http://www.klassa.bg/)

Какви промени ни очакват в дизайна на Google Play

Google смятат да променят начина, по който изглежда своя онлайн магазин за приложения. Компанията е започнала тестове с няколко новости в Google Play. Популярният портал ще ни предложи различна Entertainment секция, включваща раздели като Movies, Music, Books и Newsstand. както и нов Google Play Store банер. Любопитна подробност е, че Google искат да премахнат лентата за търсене в горната част, пише digital.bg.Собствениците на смартфони ще забележат промяна в позицията на Apps and Games и Entertainment менютата, информира AndroidPolice. Досега можехме да използваме голяма лента за търсене с класическото Hamburger меню с три хоризонтални черти и икона за гласови команди. За в бъдеще ще трябва да кликнем върху иконата с форма на лупа в дясната част, за да използваме гласа си за откриване на мобилни приложения. 
 
Google са създали и нов зелен банер, който ще виждаме, когато отваряме oнлайн магазина от други приложения. Припомняме ви, че това е един от малкото пъти, в които компанията интегрира едновременно няколко промени в Google Play. Обикновено ъпдейтите на Google включват по една нова функционалност. Въпрос на време е всички потребители да могат да се възползват от тези промени в Google Play.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване