10/12/16 05:33
(http://www.klassa.bg/)

Големият Артур Оганесян в България

 ЦЕНАТА Е ФУНКЦИЯ НА КАЧЕСТВОТО, А УСПЕХЪТ - ЛИЧЕН ИЗБОР!

ЗА КУРСИСТИТЕ: Обучените лица получават Професионален сертификат одобрен отFIABCI University и World Council of Brokers.

ТОЙ НАИСТИНА СЪЗДАВА УСПЕШНИ БРОКЕРИ В КОНКУРЕНТНА СРЕДА
ОТ НЕГО СЕ УЧАТ И ДРУГИ ЛЕКТОРИ


Международно признат професионален обучител на брокери на недвижими имоти за работа с ексклузвни права, печелене на договори и комисионни, ефективни и бързи продажби и провеждане на аукциони за имоти. Професионалист с 23 години опит в управленска, професионална, агентска консултантска практика на пазара на недвижими имоти, активна обществена и преподавателска дейност, международен тренер. Основател, партньор и ментор на редица агенции за недвижими имоти от 1993г. Провел над 350 мастър класове в 74 града и 7 държави, доказал в практиката успеха на теорията, която преподава вече 12 години. 

Артур е първоавтор на специализираните обучения за провеждане на успешни и бързи сделки чрез екслузивни отношения и аукциони и защитаването на 6% комисионна, провеждани в Източна Европа, Русия и Украйна. На базата на почерпения опит в САЩ още преди 12 години създава тази програма, адаптирана към местните пазари. Невероятен професионален аукционер на недвижими имоти - първият за района на Украйна и Русия. Всеотдаен и атрактивен лектор.

 

Завършил Московския държавен университет " Бауман" и Висшето училище за мениджъри при Киевския международен университет, множество професионални специализации в САЩ и други държави. Официално признат лектор на FIABCI University към Международната федерация по недвижими имоти FIABCI.
Международен член на Американската асоциация на реалторите (NAR)
Вицепрезидент на Световния съвет по образование и академично членство на FIABCI и член на организацията
Водещ експерт на Украинското общество на оценителите
Президент на CEREAN 2005-2006
Официален представител на Американската Асоцоация на Реалторите/ NAR / за Украйна 2002-2007
Първи вицепрезидент, председател на международната комисия АСНУ 2001-2010.

 

ПРОГРАМАТА ВКЛЮЧВА:

• За какво клиентите ни плащат големи комисиони? Анализ на използваните днес технологии за брокерски услуги. Заплахи и перспективи пред бизнеса с недвижими имоти.
• Ексклузивната брокерска услуга в световната практика. Опитът на продажбите на скъпи услуги на купувача и собственика на недвижими имоти в родни условия.
• Възможно ли е да се продаде имотът на максимална цена без ексклузивни отношения с нейния собственик? Аргументи, които могат да докажат на собственика на обекта ефективността на платените ексклузивни услуги. Работа с възражения при подписване на договора.
• Алгоритъм за установяване на доверителни отношения със собственика на недвижим имот. Умението да задаваме правилните въпроси към клиента.
• На кои потребности на клиента трябва да отговори професионалният брокер? Как коректно да откажем на клиента така, че той да поиска услугата именно от Вас?
• Как да разберем истинската мотивация на лицата, взимащи решение, и да не останем без възнаграждение? Анализ на рисковете в отношенията с клиента.
• Как да управляваме търсенето и ефективно да продаваме недвижими имоти при всяка една ситуация на пазара? Кой и как може да продаде от един оглед?
• Система на партньорските продажби и алтернативни сделки.
• С каква цена е най-добре да се излиза на пазара? Цел и обосновка на правилната стартова цена на имота. Уместна ли е фразата „Търгът подходящ ли е“?
• Аргументите, които помагат да се оправдае стойността на професионалната брокерска услуга в размер на 6% от крайната цена на имота и 100% от месечната наемна цена. Може ли агентът да направи "оценка на разходите“?
• Подготовка и провеждане на тристранни преговори и търгове (брокер – собственик – купувач). Поверителни задължения на брокера.
• Ефективно използване на писмените оферти за покупко-продажба.
• Практика на създаването и запазването на лоялността на клиента на всеки етап на взаимодействие с брокера. Система за редовно отчитане на работата и резултатите.
• Гаранции на брокера. Каква отговорност поема брокерът? Особености на ексклузивния договор.
• Каква е истинската стойност на професионалната общност на брокерите на недвижими имоти?
• Какво да правим от понеделник? Тайните на успешния брокер!

ДАТА: 26, 27 И 28 ОКТОМВРИ 2016
ЧАС: 9.30 ДО 18.00 часа
МЯСТО: гр.СОФИЯ, Голяма конферентна зала (Зала А) на БТПП, ул. "Искър" 9

СРОК ЗА РАННА РЕГИСТРАЦИЯ И ПЛАЩАНЕ с БЕЗПЛАТНО участие в Професионялния празник на брокерите и агентите на недвижими имоти: 05 ОКТОМВРИ 2016г.

СРОК ЗА РАННА РЕГИСТРАЦИЯ С ПОЛЗВАНЕ НА ПРЕФЕРНЦИАЛНИ цени за участие в Професионалния празник на брокерите и агентите на недвижими имоти: 15 ОКТОМВРИ 2016г.

ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ НА ЧЛЕНОВЕ НА НСНИ И FIABCI : 256 Евро
РЕДОВНА ТАКСА ЗА УЧАСТИЕ: 320 Евро

 

Цената включва: ексклузивно обучение в група до 25 участника, учебни материали, учебни дискове, слушалки, превод на български език, кафе-паузи, комфортни седящи места с учебни маси.

Начин на плащане:
По банков път в лева по фиксинга на БНБ за деня на плащането, като таксите по банковите преводи са за сметка на платеца:
ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА
IBAN: BG 26 FINV 9150 10 BG N00P 35  
BIC: FINVBGSF
БЕНЕФИЦИЕНТ: НСНИ

ЗАБЕЛЕЖКА: Регистрациите са валидни след извършено плащане. В случай на отказ от участие предплатените суми се възстановяват 100%, ако отказът е направен до 30 Септември 2016г. При отказ между 30 Септември 2016г. и 15 Октомври 2016г.се възстановява 80% от предплатената сума. При отказ след 15 Октомври 2016г. предплатената сума не подлежи на възстановяване. При възстановяване на каквато и да е сума таксите по банковите преводи се удържат от дължимата сума.

КОНТАКТИ ЗА РЕГИСТРАЦИЯ:
Т: 02 988 68 90
M: 0879 590900
E: finance@nsni.bg или veleva@nsni.bg

  
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване