10/20/16 05:19
(http://www.klassa.bg/)

Цецка Цачева: Да не се отклоняваме от пътя, по който България е тръгнала

 Да не се отклоняваме от пътя, по който България е тръгнала, за това ще работим ние с вицеадмирал Манушев. Това каза днес пред журналисти в Русе кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева. Тя е на предизборна обиколка в Русенска област заедно с кандидата за вицепрезидент Пламен Манушев и председателя на предизборния щаб и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. На срещите си с граждани те са придружавани от евродепутата и ръководител на българската делегация в групата на ЕНП Мария Габриел.

По думите на Цачева още нашите предци от Възраждането са искали да видят българския народ редом до другите европейски народи. „Имаме нужда от образована и богата българска нация, заедно с нашите партньори от ЕС и НАТО – за това ще работим заедно с вицеадмирал Манушев”, каза тя и допълни, че очаква подкрепата на русенци.

Кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ обясни, че посланията им към гражданите са за единение на нацията, за една стабилна България, която да остане в европейското семейство. Манушев каза също, че очаква предизборната борба да бъде толерантна.

Според Цветанов от страна на ГЕРБ е имало толерантност в предизборната кампания, но не можело да се каже същото за опонентите им, тъй като от тях получавали агресивно и много некоректно поведение. Той обясни, че по време на кампанията ще посетят над 200 населени места в България. От досегашните си срещи с граждани разбрали, че хората искат единение. „Това ще бъде приоритет на Цецка Цачева и Пламен Манушев като президент и вицепрезидент”, допълни Цветанов.

В Русе кандидат-президентската двойка посети зала „Булстрад Арена” и открития вчера Музей на спорта, а след това Екомузея с аквариум. По-късно през деня Цачева и Манушев ще бъдат в Борово, Бяла и Ценово.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване