10/28/16 04:54
(http://www.klassa.bg/)

СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ НА ТУРЦИЯ И ЦРУ ПОДГОТВЯТ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ИСЛЯМА В БЪЛГАРИЯ ЧРЕЗ ЗАСЕЛВАНЕТО И С БЕЖАНЦИ

 Няколко седмици в България не престават спонтанните демонстрации срещу приемането на мигранти в страната и миграционната политика на ЕС.

 

Според най-новата информация, ЕС вече е решил, че повече мигранти няма да се насочват вече към Западна Европа, а за България, която е близо до Турция, е определена квота – страната трябва да предприеме 700 000 (седемстотин хиляди) „бежанци“, т.е. над 10% от населението на България.

 

Българският народ е разтревожен и започна с всички налични средства да сигнализира международната общност, фотографирайки така наречените бежански центрове, „молитвени домове“, бежанци, като и да предупреждава за опасността, тъй като информацията в официалните медии умишлено се потулва.

 

 

В джамиите са забелязани мигранти, които влизат в страната и остават там цяла нощ, което поражда опасения, че тези хора могат да внасят опасна литература, указания и оръжия на територията на България, както и да провеждат подготовка за бъдещи бойци.

Маршрутът през България отдавна се счита за по-кратък и по-удобен, поради близостта с Турция.

 

 

Превод: The Bulgarian Times

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване