11/10/16 10:30
(http://radiomilena.com/)

Дебат между ген. Румен Радев и Цецка Цачева тази вечер по БНТ1

Първите двама от първия тур на изборите за президент на България ген. Румен Радев (БСП) и Цецка Цачева (ГЕРБ) ще се изправят лице в лице в ефира на БНТ1 тази вечер. В дебата, който започва от 20.30 часа, Цачева и Радев ще се борят да спечелят доверието на избирателите преди втория тур от президентските избори в неделя, 13 ноември.

Водещата на дискусията Добрина Чешмеджиева ще постави на обсъждане актуални въпроси и проблеми в областта на външната политика, отбраната и сигурността, енергетиката, съдебната реформа и правомощията на президента.
Извънредното предаване ще бъде с продължителност 90 минути.

Това е вторият телевизионен дебат между ген. Радев и Цачева от началото на кампанията.  Поканата за днешния дебат дойде от страна на кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачев като тя остави съперника си да избере мястото и дата на провеждането му. Ген. Румен Радев предложи дебатът да се състои в четвъртък (10 ноември) от 20.30 часа по БНТ.

В понеделник и кандидатът за вицепрезидент на БСП Илияна Йотова покани кандидата за вицепрезидент на ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев на дебат в сряда, 9 ноември, от 8.00 часа в Нова телевизия.

Обещаният вицепрезидентски сблъсък обаче се провали. Единственият участник в предварително заявения дебат се оказа поддръжничката на Румен Радев, а минути по-късно Манушев се оказа гост в студиото на сутрешния блок на БНТ.

Публикувана на 11/10/16 10:30 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/9BPWtsqeOcU/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване