11/11/16 08:01
(http://www.cross.bg/)

Б. Бонев: Ген. Радев опази достойнството на Цачева като не й каза, че Борисов я смята за грешка. Такъв трябва да е българският президент

/КРОСС/ Генерал Радев опази достойнството на Цецка Цачева в предизборния дебат по БНТ като не й каза, че този, който я излъчи като кандидат за президент - Бойко Борисов, я смята за грешка.Цачева вече е загубила изборите, но пиарите не са си взели никаква поука, смята Богомил Бонев. Бонев коментира дебата между двамата кандидати за президент така: Радев е много толерантен. Изобще не й каза, че шефът й я смята за негова грешка. Опази достойнството й. Такъв трябва да е българският президент. Този дебат е първият след онзи през 2001 г. Тогава Петър Стоянов извади предварително поръчано менте от Костов, с изпълнител Гном, и загуби изборите.Сега Цецка реши да се представи за внучка на дисидент.Тя вече е загубила изборите, но пиарите не са си взели никаква поука. В друг свой пост Бонев изтъкна и качествата на кандидата за вицепрезидент Илияна Йотова пред опонента й Пламен Манушев. "Сега, да ви питам сериозно: хора, които не понасят мутрата, декларират, че няма да гласуват за ген. Радев заради Илиана Йотова. Защо?! Илиана е най-успешният евродепутат на България. Тя е създала огромни контакти, оглавявала е много парламентарни комисии, одобрени са й супер важни за България доклади, предложила е стотици решения, които са приети. Кои сте вие да я съдите, илитерати загубени. Сравнете я с Манушев." - пише ген. Бонев.      
Публикувана на 11/11/16 08:01 http://www.cross.bg/bonev-smyata-prezident-1525402.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване