11/14/16 07:32
(http://www.klassa.bg/)

Радев: Съзнавам своята отговорност

 Съзнавам ясно своята отговорност и, че това е най-важната мисия в моя живот. Това коментира ген. Румен Радев на пресконференцията в НДК. Основната му цел е да работо за сигурността и единението на страната. Нашата страна трябва да бъде дом за всички. Можем да вървим напред, каьа той. По думите му днес демокрацията е победила над страха и апатията, въпреки блъфа на управляващите за апокалипсис. Вотът даде отрицателна оценка на властта, каза Радев.
Нинова обясни, че БСП и е доказала, че е силна и заедно можем да побеждаване. По думите й Радев и Йотова са победили в големи и малки градове. 12 % от подкрепата пък идва от членове от ГЕРБ, едва 9 % от ДПС и 7 % от страна на патриотите. Българският народ извоюва категорична победа. Обвини Борисов внушава страх в страната и сам обвързал президентския вот с парламентарните. Призова другите лидери да продължи да работи НС и да се приемат бюджета и да се променят изборните правила според резултатите от референдума.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване