11/14/16 10:33
(http://www.klassa.bg/)

Хилъри Клинтън подаде молба за развод

 Двамата с Бил решили да се разделят, но изчаквали да минат изборите


Бившата кпърва дама на САЩ и бивш кандидат-президент Хилъри Клинтън е подал молба за развод със съпруга си Бил, съобщава в. "Christian Times вестници". Според изданието, адвокатите на Хилъри са изпратили вече съответните документи до Върховния съд в Ню Йорк на 10-и ноември. Причината за развода са "непреодолими различия".

Според документите, с които вестникът се е запознал, двойката е обмисляла да се раздели още по-рано, но не го е сторила, за да не развали имиджа на Хилъри в предизборната кампания. Освен това двамата използвали времето, за да разделят имуществото, което семейството притежава. Бил и Хилъри се срещат в Правната школа на Йейлския университет през 1973 г. Скключват брак две години по-късно. Двамата преживяват любовната афера на Бил със служителката му в Белия дом Моника Люински през 1998 г. и успяват да запазят брака си, след като Хилъри прощава забежките на неверния си съпруг.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване