11/17/16 05:36
(http://www.klassa.bg/)

Kaкви са подобренията в Mozilla Firefox 50

 Моzilla започнаха да разпространяват юбилейната 50-та версия на своя популярен браузър. Firefox 50 включва няколко интересни подобрения. Най-интересното от тях е oсезаемо по-бързата скорост за стартиране и това е първото нещо, което ще забележите след ъпдейта. Тази опция ще е полезна за всички особено за тези от нас, които имат много инсталирани разширения. Един от основните акценти в Mozilla Firefox 50 е поддръжката за емоджита, информира digital.bg, позовавайки се на TechRadar. 

Потребителите ще могат да използват икони дори в случаите, когато операционната система не ги предлага по подразбиране. Функцията е предназначена предимно за по-старите версии на Linux иWINDOWS. Новото меню с емотиконите е вградено директно в Mozilla Firefox 50. Другото важно подобрение е обновената "Find in page" секция, предлагаща възможност да извършвате търсене в страницата, която сте отворили по цели думи. Навигацията на няколко раздели едновременно също вече е по-лесна задача. 

Използването на клавишната комбинация Ctrl+Tab ще отвори списък с последно използваните табове. Mozilla Firefox 50 вече е достъпна за компютрите с 32 и 64-битовите версии на Windows, Mac, както и различните дистрибуции на Linux. Aктуализацията ще се инсталира автоматично на устройството ви. Припомняме ви, че това е последната нова версия на уеб браузъра за календарната година. Mozilla ще представят Firefox 51 в първите седмици на 2017г. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване