11/21/16 19:00
(http://www.klassa.bg/)

Как да се подмладим, вталим и изхвърлим повече токсини през Коледните пости?

 Започнаха 40-дневните Коледни пости – време за почивка на храносмилателната система и изчистване на организма от отровите. Едно лесно и изпитано средство за оздравяване и балансиране на организма. Изучавайки проблемите на човешкия живот и дълголетието, много учени и лекари, посочват токсините, които се натрупват в дебелото черво, като една от причините, водещи до преждевременното изхабяване на човешкия организъм. Когато дебелото черво се очиства редовно, черният дроб не се обременява и енергията, която се използва за токсичните субстанции, може да се използва за полезна дейност от другите органи и системи. Всеки, който иска да предпази организма си от преждевременна старост, трябва да води борба срещу вътрешната автоинтоксикация на организма, да се грижи за хигиената на вътрешните органи. 

 

Програмата с Мадал Бал (дървесен сок от 5 вида палми), освен, че предпазва организма от образуването на отрови, така и го изчиства по лек и приятен начин от вече натрупани такива. Швейцарският натурален дървесен концентрат е повече известен в България като сиропа на Гарабитов. 

 

Рецептата с палмовия сироп Мадал Бал, пресен лимонов сок и лют червен пипер е издържала изпитанието на времето и милиони християни по света подсилват изчистващия ефект на постите чрез нея. С коктейла може да си направите закуска, което е по-добре в случай, че принципно не закусвате и пиете кафе. Най-лесно е да си приготвите 1,5 л в къщи и така ще имате необходимото количество от коктейла през целия ден. В 1,5 л вода, минерална или преварена, се добавят 10 супени лъжици сироп Мадал Бал, 10 с.л. лимонов сок, 5 щипки  лют червен пипер. Пие се 30 минути преди всяко хранене около 0,500 л. Постната храна се приема след това. Наблюдава се често уриниране, но това е добър знак, защото чрез урината токсините напускат тялото ни. Така с програмата на Мадал Бал постигаме 2 в 1. По време на постите правим дълбоко изчистване на тялото от отрови по един бърз и вкусен начин.

 

Програмата въздейства за детоксикация, сваляне на излишните килограми и нормализиране на теглото, повишава  тонуса и енергичността, подобрява качеството на съня, подмладява и изглажда  кожата, засилва здравината и блясъка на косата. Изчиствайки тялото от вредните отрови, палмовият дървесен сок "Мадал Бал" подсилва имунната система. Така организмът устоява твърдо на настинки и грипни атаки, задължителни през всеки зимен сезон. 

 

Хиляди българи научиха за Мадал Бал и нормализираха теглото си със сока, благодарение на екипа на „Център Гарабитов“. Всъщност „Мадал Бал” е „най-сладкият” и лесен начин да подобрим здравето си, да  изваем фигурата си, за да изглеждаме перфектно и в добро настроение през зимните празници и делници. С него не само се отслабва, но и видимо човек изглежда по-млад, изпълнен е със сила и енергия. Не случайно програмата с швейцарския сироп е наречена „Усещане за подмладяване”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване