12/10/16 06:41
(http://www.klassa.bg/)

НОВИЯТ СЪВЕТНИК НА ТРЪМП – ПРИЯТЕЛ НА РУСИЯ И ВРАГ НА ИСЛЯМА

 Доналд Тръмп започ­на да сформира своя нов екип. Какви са хората око­ло него? За какво се борят и какво смятат за све­товната политика? Светът накъде ще бъде тласнат? Какво значи американска­та промяна за България? Има ли шанс примката около врата ни да се от­слаби? Досега беше много стегната, не ни даваха да правим енергийни проекти без разрешение на някой американски сенатор.

Хилъри Клинтън кацна у нас – спряха АЕЦ „Беле­не“, Джон Маккейн кацна у нас – спряха „Южен по­ток“. Сега и Хилъри, и Ма­кейн са от другата страна. Хилъри загуби изборите, а Маккейн е най-яростният враг на Тръмп. Има на­дежда за промяна.

Накъде духа вятърът на геополитиката след побе­дата на Тръмп?

В момента новоизбра­ният президент на САЩ не дава интервюта, а сфор­мира бъдещия си екип. Поканил е за съветник по въпросите на национал­ната сигурност генерал Майкъл Флин. Освен него е поканил Джеф Сешън за министър на правосъдието и главен прокурор. В Ща­тите това е една длъжност. Отправено е предложение и на Майк Помпео за ди­ректор на ЦРУ.

Но да се върнем на Май­къл Флин. Той е приятел на Русия и враг на исляма. Представен е в някои из­дания като човекът, който хвали Путин и има добри отношения с Русия.

Той предлага вместо да има две коалиции срещу „Ислямска държава“ – едната руска, в която участ­ват и Хизбула, и Иран, а другата проамериканска, да направят една обща ко­алиция.

Досега Башар Асад бе­ше сочен като лошият дик­татор, който трябва да бъде свален при всички случаи. Сега вече ще настъпи про­мяна. Асад може да остане и това не пречи на Щатите.

Между другото Майкъл Флин е директор на военно­то разузнаване Дифенсън интелиджънс ейджънси, което е пряко подчинено на Пентагона. Той е супераг­ентът, който е информирал Обама и Хилъри Клинтън, че от Бенгази, през турски­те пристанища, в определе­ни сирийски пристанища, тече непрекъснат поток от джихадисти и оръжие от Либия.

Ген. Майкъл Флин коментира пред руския канал RT събитията в Сирия и необходимостта Русия и САЩ да не воюват срещу „Ислям¬ска държава“

Т.е. той е категорично против досегашната поли­тика и разобличава досе­гашния Държавен департа­мент.

Уволнен е след като пи­ше няколко доклада до президента, в които е упо­требявал изрази като „ис­лямски терористи“, „ради­кални ислямисти и т.н., а Обама ги бил забранил. За него ислямът е чист и нео­петнен.

А сега Тръмп казва: „С генерал Флин започваме унищожаването на ислям­ския тероризъм“.

 

 

 

 

 

 

 

Майкъл Флин ще бъде съветник по сигурността

 

МАЙКЪЛ ФЛИН: ДУЕТЪТ ОБАМА ПРОВАЛИ АМЕРИКА

 Реч на о.р. ген. лейтенант и бивш директор на Агенцията за военно раз­узнаване Майкъл Флин

 Аз съм тук като един решителен аме­риканец, който обича страната си. Моето послание към вас е много ясно СЪБУДИ СЕ, АМЕРИКА! Лидерството на Аме­рика и нейната изключителност нямат заместител. Ние знаем, че Америка, на­шата нация, е най-великата в историята на света. Не позволявайте американска­та изключителност да избледнее. Тради­ционната роля на Америка като безспо­рен световен лидер днес е под заплаха.

ПОД ЗАПЛАХА Е, НАРОДЕ!

Дуетът Обама – Клинтън провали нашата страна, измени на нашата исто­рия и на революционния дух на бащите основатели, които създадоха Америка върху принципите на свобода иДЕМО­крация! Американската изключител­ност е най-важният принцип. С та­зи доктрина ние поведохме нашите съюзници към победа във Втората световна война, срещу нацистка Гер­мания.

С Божията помощ! Ние бяхме първата страна, изпратила човек на Луната. Ние сложихме край на сту­дената война! Ние спряхме похода на комунизма към световно господ­ство! Трябва да си върнем способ­ността да унищожаваме враговете си. Това трябва да чуват нашите вой­ници от своите командири. Да го чу­ват често, много често. Вместо това, нашите войници се занимават с три­виални неща – какви думи да използ­ват, коя терминология е политически коректна и в коя тоалетна да влязат. Боже мой! Войната няма нищо об­що с тоалетните, с политическата коректност, с без­смислените думи. Войната – това е да побеждаваш! Аз побеснявам, когато нашият президент забра­нява критиката към нашите врагове. Убеден съм, че няма да победим в тази война, ако нямаме свободата да наричаме вра­говете си с истинските им имена – радикални ислямисти и провалени тирани. Заради лошата политика на Обама светът загуби вяра в лидер­ството на Америка.

И ЗАПЛАХИТЕ СЕ ТРУПАТ

Америка загуби способността си да воюва на няколко фронта. Метас­тазите на радикалния ислям са по целия свят. Неописуеми кибер-за­плахи. Деморализирани съюзници. Все по-слаба американска иконо­мика, неспособна да конкурира ки­тайската. Разрастват се ядрените способности на Китай, Русия и Се­верна Корея. Навсякъде по света Америка губи уважение и доверие. Ние се превърнахме в най-добри­те врагове и най-лошите приятели. Най-вредният пример за политиката на нашия президент, който поста­ви политическата целесъобразност пред националната сигурност е по­явата на ИДИЛ. Обама прикриваше действията на терористи като Осама бен Ладен, на групи като ИДИЛ и ролята на Иран във възхода на ради­калния ислям.

 

 

Разобличител №1
на Хилъри Клинтън
става шеф на ЦРУ

 

ЩЕ Я ВКАРА ЛИ В ЗАТВОРА?

За шеф на ЦРУ е предложен Майк Помпео. Той е конгре­смен-републиканец, военен, завършил е Уест Пойнт и право в Харвърд. Тръмп залага на хора с пагон, т.е. на военните.

По време на разслед­ването на Бенгази гейт, Майк Помпео „разби“ Хилъри Клинтън за ролята й в трансфера на оръжие и джихади­сти от Либия за Сирия. Помпео доказа, че всичко е ставало с нейно знание. Беше направил собствено разследване с твърденията, че всъщ­ност тя е виновна за гибелта на четиримата служители на Дър­жавния департамент в Бенгази на 11 срещу 12 септември 2012 г. Майк Помпео знае много за престъпленията на цяла­та фамилия Клинтън.

Дали ще ги разобли­чават и дали ще вкарат Клинтън в затвора, както се закани Тръмп, предстои да разберем.

За Помпео ислямски­те лидери са врагове. Той е много яростен в това отношение. Но за да разобличаваш исляма, трябва да започнеш от Саудитска Арабия, където правят екзекуции на площада. И където дават всеки ден по 1 милион долара за поддръжката на тези джихадисти, които ние познаваме като либий­ски, а след това и като сирийски бунтовници.

Шефът на ЦРУ вина­ги е играл много важна роля. През 1981 г. Уилям Кейси, тогава шеф на ЦРУ, с ведомствения самолет каца в Рияд и говори със саудитския крал да намали цената на петрола. Саудитска Арабия диктува цената на петрола в ОПЕК. То­ва е първият мандат на Рейгън. По този начин удрят Съветския съюз, който разчита много сериозно на износа на нефт. Следващите няколко години има милиардни загуби за СССР. Това всъщност е обявената война. Дали Помпео ще прави подобни неща? Дали ще се занимават срещу исляма? Тръмп казва, че ИДИЛ трябва да бъде унищожен, в това отно­шение ще си сътрудни­чат с Ирак. Дали обаче и Русия няма в един момент да стане враг, защото САЩ държат на еднополюсен свят?

 СПИРА ПОЛИТИКАТА
НА ПАЛЕНЕ НА ОГЪНЯ
В УКРАЙНА

Украйнският президент Петро Порошенко не бил поканен за обявяването на Тръмп за прези­дент на 20 януари. Това го съоб­щава украинският посланик в САЩ Валерий Чалий. Освен това амери­кански служители от спецслужби­те спешно се изтеглят от Украйна, информира депутат от Върховната Рада Игор Марков. Т. е. спира по­литиката на палене на огъня в Ук­райна. Припомняме, че по думите на Нюланд 5 млрд. долара са из­сипали САЩ за майдани, убийства, преврат. Какво ще прави Украйна без Щатите, без ченгета, пари и во­енни институти? В Евросъюза няма да я приемат. Тогава ще трябва да погледне пак към Русия, откъдето се е откъснала.

 

 

 

 

 

КАКВА Е ПОЛЗАТА
НА БЪЛГАРИЯ?

Скоро ще спрат финансовите потоци от САЩ към соросоидите у нас

 

Доналд Тръмп обеща да не е пре­зидент на света, а на Америка. Тук не става дума за изолационизъм. Американската икономика е в теж­ко състояние. Градове като Детройт опустяват, те са разорени. Той ще хвърли там усилията си и най-ва­жното, че ще се опита да тръгне с летящ старт с тежки удари по ис­лямския терор. Можем да очакваме бомбардировки на Ал Рака – столи­цата на „Ислямска държава“, която досега Обама кой знае защо не сме­еше да удари.

В България очакваме да спадне степента на интервенция (чужда на­меса), чрез тъй наречените НПО-та, защото ще им спрат кранчето.

Тази соросиада трябва да спре. Български хелзинкски комитет и Протестна мрежа получаваха пари, за да се месят в политиката.

Ако политиката на Съединените щати се промени, то тогава те стават ненужни или пък трябва да запеят друга песен. Очакваме отлив на ка­питали за поддържане на антибъл­гарски групи.

 

 

 

 

Генерал Джеймс Матис ще е вероятният шеф на Пентагона, министър на отбраната

Митромни е най-големият враг на Тръмп в Републиканската партия, в момента Тръмп иска да стопли отношенията с него и да си върне част от републиканците

 

Даниловград, Черна гора. Билборд с пожелание на английски и руски език: „Да направим светът отново велик заедно“

 

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване