Най-важното от Варна във вчерашния - 18 декември

http://www.moreto.net/novini.php?n=339010

Радан Кънев във Варна: Аз съм най-разпознаваемият десен политик след Борисов Народните представители от ДСБ ще обсъдят с колегите си от Гражданския съвет да напуснат парламентарната група на Реформаторския блок, ако се постигне сделка между ГЕРБ, Реформаторския блок, Патриотичния фронт и „Атака“ за съставяне на правителство в този парламент.

Седмицата започва със слънчево време

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1630777

В понеделник над Източна България времето ще е предимно слънчево. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са между 2 и 7 градуса, за Варна - около 6 градуса. Вълнението на морето ще е 1-2 бала, а температурата на водата 6-7 градуса.  ...

Кубинците са отворени за сътрудничество, стига да не им се месят във вътрешните работи

http://svetoven.pogled.info/news/80689/kubintsite-sa-otvoreni-za-satrudnichestvo-stiga-da-ne-im-se-mesyat-vav-vatreshnite-raboti

/Поглед.инфо/ Интервю на Юлия Владимирова с Александър Сивилов, преподавател по история на СССР в Историческия факултет на Софийския университет „Св. Климент Охридски” и координатор на евразийския център Via Evrasia. Съвсем скоро излезе новата му книга „Прегръдката на мечока”, изследване, фокусирано върху отношенията между СССР и страните от Латинска Америка.

Фъстъци, семки и играчки - преди празниците лекари припомнят какво е най-опасно за малките деца

http://www.dnevnik.bg/zdrave/2016/12/19/2885962_fustuci_semki_i_igrachki_-_predi_praznicite_lekari/?ref=rss


По празниците рязко се вдига броят на инцидентите с малки деца, задавени с дребни твърди храни и предмети. Около половината от всички смъртни случаи при деца до една година се дължат на задавяне. В репортаж на БНТ специалист от столичната Университетска болница "Царица Йоанна" (ИСУЛ), където в това време на годината редовно се правят операции и манипулации по спешност за изваждане на погълнати чужди тела от деца, припомня кое е най-опасно за тях и за какво да внимават родителите.
...

Мис Свят 2016 стана пуерториканка (СНИМКИ/ВИДЕО)

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1630776

Мис Пуерто Рико - 19-годишната студентка Стефани дел Вале, спечели конкурса за красота "Мис Свят" 2016 г. в Оксън Хил, недалеч от Вашингтон, предаде Франс прес. Брюнетката получи короната от испанката Мирея Лалагуна, която бе избрана за "Мис Свят" миналата година в Китай. The newly crowned Miss World 2016, Stephanie Del Valle from Puerto Rico! pic.twitter.com/dPAlbocOdn — Miss World (@MissWorldLtd) 19 декември 2016 г.

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване