Thalloderma Shop
01/06/17 06:57
(http://www.klassa.bg/)

Краят на Света идва през октомври

 Светът може да свърши през октомври тази година сочи нова конспиративна теория за злокобната и мистериозна планета Нибиру.

Именно през десетия месец от новата година проучвания показват, че гигантската планета ще се сблъска със Земята, разказва британският "Дейли Мейл", цитиран от vesti.bg.

Реално съществуваването й не е потвърдено научно, но се смята, че тя обикаля около Слънцето по голяма, разтеглена орбита. На всеки 36000 години, а според някои автори на 12 хил. години, преминава през центъра на Слънчевата ни система. Според някои автори Нибиру отново ще премине през Слънчевата ни система и този път фатално близо до Земята.

Конспирация за това сочи, че ще се случи именно през октомври.

Изследователят Дейвид Мийд смята, че около Нибиру орбитират много тела и те заедно с планетата X, както някои наричат, ще се сблъскат с нашата планета.

Смята се, че ще се предизвикат катастрофални промени в климата на Земята.

Предишните очаквания бяха Нибиру да се сблъска със Земята през декември 2015 година, а преди това и през септември. Според някои наблюдатели на планетата X тя е трябвало да се удари в нашата през декември 2012 година, което съвпада с апокалипсиса, предречен от календара на маите.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване