Thalloderma Shop
01/14/17 10:01
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 14 януари – събота

 Овен 21 март – 20 април

 

Не си нарушавайте спокойствието на никаква цена. Денят ще мине много добре за вас, ако отделите повече време за релакс, почивка и разтоварващи упражнения. Смирете амбицията, радвайте се на това, което имате, не влизайте в конфликти и разправии. Денят се свързва с човешката душа, с желанието за омиротворение и напасване на желанията на партньора. Не допускайте пикове в насторението, които могат да доведат до скандали и разправии. Почистете дома, отмийте натрупаните негативи в тялото и в душата.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Труден ден за родените в третата декада, особено ако искат да постигнат и да имат нещо на всяка цена. Амбициите ви ще срещат острието на чуждите желания. Ще има сблъсъци на интереси и позиции. За дреболии ще си развалите отношенията с приятели и близки. Смирете се, не е ден за амбициозни дела, за прекален натиск и желание да се постигне нещо, което ще ви коства много. Препоръчва се спокойна разходка сред природата. Да не се убиват птици и мечти. Постарайте се да стимулирате нечия нерешителност.

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Днес печели балансираната и дипломатична политика. Нищо няма да се постигне с упреци и скандали, с принуда и ултимативно поведение. Но ако влезете под кожата на събеседниците си, ще постигнете максимума, ще насочите личните им амбиции в посока на своите цели и интереси. Чакат ви два трудни дни, в които ще се нуждаете от подкрепата на доверени партньори, приятели и роднини. В момента имате шанс да ги спечелите и привлечете за съвет и съдействие. Денят е благоприятен за пътуване и сделки с животни.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Спазвайте неутралитет, не позволявайте да ви намесват в чужди игри. Старайте се да не нарушавате добрия тон в отношения и лични връзки. Една забележка може да ви скара с приятели. Почивайте, проведете прочистващи процедури. Не се занимавайте с чуждите отношения и дела. Служебната амбиция да се остави встрани. Сега е момента да се сплоти семейството и да се проведат разговори с децата. Кръвта се обновява, отношенията също. Обществените мероприятия да се оставят за утре.

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

Късметлийски ден, ако действате и работите на свой терен. Движете се в тесен семеен кръг. Не приемайте да замествате колега. Днес интерсите ви са противопоставени на шефските. Колкото и да се стараете няма да задоволите нечии интереси. Затова опитайте да задоволите своите желания и да изпълните дадените на децата и близките обещания. Ще ви се отрази добре една разходка в планината. Сменете един вид труд с друг и не прекалявайте в нищо. Днес спокойствието няма цена, а амбицията обезценява всичко.

 

Дева 23 август – 22 септември

 

Днес работата ви трябва да е свързана повече с нуждите на семейството и дома. Почистете, направете планираното разместване, намерете време за почивка и релакс. Не влизайте в пререкания с околните. Намерете си спокойно местенце и се отдайте на любимото си занимание. Спазвайте диета. Не яжте месо. Не е ден и за лов на пернати. Няма да успеят дела, които се правят с голяма амбиция и ентусиазъм. Бързайте бавно и ще се радвате на спокоен и ведър ден. Срещите с приятели отложете за утре.

 

Везни 23 септември - 22 октомври

 

Труден ден за родените в третата декада особено ако си поставят отговорни и амбициозни цели. Намалете темпото, не се състезавайте с никого. Не е нужно да се доказвате или да предизвиквате околните да го правят. Бъдете себе си, правете това, което душата ви усеща за правилно. Търсете моменти на сближаване. Създайте си спокойна обстановка и изживейте моменти на взаимност. Не е ден за командировки, за активна състезателна дейност и отсъствие от дома. Докато ви няма друг ще донесе хармония и любов в семейството.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Денят се свързва с човешката душа. Не взимайте страна в спорове и не ги предизвиквайте, дори и да имате полза от тях. Ден за смирение и уединение, за занимания с личното хоби и отказ да се действа амбициозно. Ако се скарате с някого дълго няма да се сдобрите и помирите. Днес крясъците разболяват. Отдайте се на почивка и релакс. Не позволявайте да ви занимават с професионални дела. Правете всичко, което е свързано с почистване и обновление. Разчистете терена на който ще действате и ще се развивате утре.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден за себепознание, за насочване на действия и интереси в тесния семеен кръг. Обърнете внимание на нуждите на близките и децата. Не допускайте странични хора в обкръжението си. Ще свършите много добра работа, която ще е в услуга на важен за бъдещето ви човек. За утре не планирайте участия в различен тип състезания. Тези дни изискват смирение и душевен комфорт. На спокойствие ще ви хрумнат много добри идеи, които ще ви донесат късмет и пари в бъдеще. Важното е да не споделяте и да не се хвалите.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Ден на изчакване, на преосмисляне и подготовка за инициативите в следващите дни. Не прибързвайте, не позволявайте да ви притискат и притесняват. Благоприятен момент за чистене, за разчистване на терени и отношения. Спазвайте диета, откажете се от всичко, което ви вреди и разболява. Планирайте за утре старта на важните инициативи. Тази вечер може да направите предложение. Утрешният ден е  добър за годежи и брак, за промени в начина на живот. Вървите към важен житейски избор, който ще донесе и служебна промяна.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Ще ви е трудно, ще ви притискат с изисквания, ще плащате за чуждите удоволствия. Съветът е да не се занимавате със служебни дела, да намерите място и време за личен и душевен покой. Релаксирайте сред природата. Всичко, което се прави с амбиция и желание за печалби ще се обърка и тръгне в печеливша за друг посока. Бъдете сигурни, че от действията ви ще имат ползи хора, които изобщо не са си мръднали пръста. Не си нарушавайте спокойствието, оставете околните сами да се оправят. Днес няма да оправите света.

 

Риби 20 феврури – 20 март

 

Ден за почивка и съзерцание. На спокойствие и в тишина ще ви хрумнат чудесни идеи. Дайте време на ума да релаксира, сменете един вид труд с друг. Добре е да си мие и чисти, да се направи и прочистваща диета. Не яжте месо. Но каквото и да правите, не отивайте в крайности и не влизайте в пререкания с околните. Ако на едно място нямате мира идете на друго. Изолирайте се от светската шумотевица. Не е ден за участия в конкурсни програми и състезания. Сънищата показват истинските ви чувства към някого.

 

Ч.Р.Д.

 

 

Личната ви година е седмица. Тя ще е година отделяща старите приятелства и дейности от новите, с които ще се захванете в края на годината. Ще се наложи да избирате, да се премествате, да се напасвате на новите изисквания в старата среда или да търсите нещо ново. Важните решения взимайте сами, за да не обвинявате никого след това.

Родените днес ще имат спокоен и благ характер. Ще играят ролята на буфер в отношенията в семейството и между две враждуващи страни и лагери на работното място. Добре е да имат юридическо образование. Ще се радват на слава и популярност. Родените на изгрев слънце ще имат и писателски талант.

Заченатите днес ще обичат животните и ще се грижат за природата. Много хора ще търсят утеха и подкрепа при тях. Имат дарбата да успокояват и омиротворяват. Ще пътуват много.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване