Thalloderma Shop
01/21/17 09:04
(http://www.klassa.bg/)

Претърсват желаещите да гледат Радев в неделя

 Полицията въвежда строги мерки за сигурност по време на церемонията по встъпване в длъжност на новоизбрания президент Румен Радев в неделя от 11 часа на площад „Св. Александър Невски“. Властите съобщават, че всички желаещи да гледат на живо церемонията, ще бъдат допускани до определените за това места най-късно до 10.15 часа. Местата за гражданите ще бъдат откъм тротоара на ул. „Оборище“ срещу паметника на цар Самуил и пред главния вход на храм-паметника „Св. Александър Невски“.

Служителите на НСО ще извършват проверки за огнестрелни и хладни оръжия, остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически изделия. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани на мероприятието, поради невъзможността на място да бъде организирано съхраняването им. Не е желателно използването на безпилотни летателни средства (дронове) в района на провеждане на събитието заради съществуващите рискове от нежелани инциденти за всички присъстващи граждани и официални лица.

От 08.00 часа на 21.01.2017 г. до приключване на мероприятието на 22.01.2017 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на телевизионната техника на Българска национална телевизия на северозападната дъга на пл. „Св. Александър Невски”, между ул. „Оборище” и ул. „11-ти август”, до тротоарното пространство.

 

От 08.00 часа на 21.01.2017 г. до приключване на мероприятието на 22.01.2017 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства, с изключение на телевизионната техника на югозападната дъга на пл. „Св. Александър Невски”, пространството между храм-паметник „Ал. Невски” и Светия синод.

 

От 07.00 до 12.30 часа на 22.01.2017 г. се забранява престоят и паркирането на пътни превозни, с изключение на автомобилите ангажирани с мероприятието, както следва:

 

- паркингите на площад „Св. Ал. Невски” и се закрие базарът за художествени произведения;

 

- пл. „Николай Гяуров”.

 

От 08.00 до 12.30 часа на 22.01.2017 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки както следва:

 

- по ул. „Оборище” между ул. „Г.С. Раковски” и бул. „Васил Левски”;

 

- по ул. „15-ти ноември” между бул. „Цар Освободител” и пл. „Св. Ал. Невски”;

 

- по ул. „11-ти август” между ул. „Врабча” и ул. „Оборище”;

 

- по ул. „Московска” между ул. „Г.С.Раковски” и бул. „Васил Левски”;

 

- по ул. „Дунав” между ул. „Оборище” и ул. „Врабча”;

 

- по ул. „Париж” между ул. „Московска” и ул. „Врабча”.

 

От 11.30 до 13.00 часа на 22.01.2017 г. се забранява влизането на пътни превозни средства по ул. „Леге” между ул. „Съборна” и бул. „Цар Освободител”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване