Thalloderma Shop
01/21/17 09:00
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 21 януари, събота

 Овен 21 март – 20 април

 

Доминира желанието за реформи на всяка цена. Правите опит да прекратите връзки и отговорности, които вече прекалено ви затрудняват. Склонни сте към скандали и авантюри, ако нещата не се получат както искате. Днес сексът разболява, не е време за изневери. Направете си план-програма за утре и опитайте до отложите това, за което в момента излишно бързате. Не си режете ноктите. Неблагоприятно за гинекологични интервенции. От няколко страни очаквайте атаки и опити да ви въздействат и насочват в рискова посока.

 

Телец 21 април – 20 май

 

Ден на огромните апетити, на неустоимото желание да бъдеш с друг или да притежаваш нещо забранено. Склонни сте да направите крачка извън семейството или извън страната. Примамват ви с оферти и предложения. Съветът е да смирите амбицията, да не предприемате важни стъпки, да не правите аборти и да отлагате за следващите дни взимането на важни решения. С прекалените си претенции може да дистанцирате някого и да привлечете неточните хора. Пазете се от агресията на тълпата, не ходете в непознати компании.

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

Желанието да излезете от рамките на ограниченията, на които сте подложени ще ви коства много. Правите грешен ход и стъпка към нещо непозволено, вредно или безполезно и точно това ще ви създаде проблеми в следващите дни. Контролирайте се максимално. С пълна сила действат хищническите инстинкти, битката за надмощие достига високи нива, а това ще ви вкара в излишни скандали и противопоставяния. Благоприятно е да се приключва, а не да се започва. Свършете каквото сте обещали.

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

Ще получите подтик и сила да приключите проект влачен от доста време. В следващите дни го представете и чакайте овации и пари. Концентрирайте се максимално над нуждите на семейството и децата. Ще се споразумеете по имотен спор. Днес апетитите са големи, но и желанието да се постигне най-после нужното примирие е огромно. Ден на коренната реформа. Направете реорганизациите, които знаете, че ще ви донесат полза и ще ви осигурят свобода на действие в следващите дни.

 

Лъв 22 юли - 22 август

 

За родените във втората декада този ден носи рискове и неприятности, които може да ви вгорчат живота и да поставят отношенията ви на изпитание. Движи ви особена лъвска ненаситност, но не само в бизнеса, а и в любовта. Първото може и да ви се получи, но в чувствата ще ударите на камък или сами ще вкамените отношението си към някого. Склонни сте на скандали и авантюри, които ще се плащат с безсънни дни и нощи в следващите дни. Не се включвайте в публични изяви. Не си режете ноктите. Не правете аборти. Не яжте много.

 

Дева 23 август - 22 септември

 

Ще ви е трудно да бъдете дипломати. Един ще ви провокира, друг ще увеличи претенциите си към вас, а това автоматично ще ви настрои агресивно и отхвърлящо. Денят се свързва с отровите и изгнанието, с желанието да се махнеш, да излезеш от играта, която не може да управляваш и която не се води по правилата. Отношенията ви бележат пик на конфликтност и дестабилизация. Някъде директно се отива към раздели. Сексът е противопоказен и разболява. В следващите дни ще ближете раните от случващото се в момента.

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

Днес старото иска или не, но трябва да даде път на младото, на актуалното и проспериращото в момента. Трудно ще избегнете реформите, още по-трудно ще запазите добрия тон в отношения, които отдавна не вървят или не можете да контролирате. Още по трудно ще устоите на примамливите предложения в бизнеса и в любовта. Ще се изневерите, ще нарушите диетата си, обета и обещанията, които сте дали пред себе си и пред друг. Пазете се от провокации, особено там, където се събират много хора. Тълпата е неуправляема.

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

 

Ден на големите амбиции, на желанието да имаш и употребиш, да вземеш и придобиеш пари, права и територии, които не са твои, но по този начин смяташ, че придобиваш сигурност. Опасно е да се поддавате на гнева и да действате първосигнално. Любовта ще ви даде шанс, който ще е изпитание за досегашните ви връзки. С успех ще приключите работа или проект, който ще ви донесе пари и популярност. Ден на революционни промени, на преместване и пътувания към нова връзка, работа и дом. Сънищата да се тълкуват точно наобратно.

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

Ден на големите апетити, на желанието да имаш и да разполагаш с повече, отколкото си дал и заслужаваш. Очаквайте опити за навлизане в личното ви пространство. Не започвайте нови инициативи, особено ако ви ги предлагат непроверени хора. С лекота може да станете жертва на мошенически практики и сами да направите нещо, за което да съжалявате. Контролирайте гнева, не се сърдете без причина, смирете апетита в пряк и в преносен смисъл и бъдете особено внимателни към здравето си.

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

Днешните ви ходове може да ви вкарат в кошарата на принудата, където някой ще се опита да ви дои и стриже. Не се обвързвайте с нови договори, с бизнес проектите на хора, които смятат да разчитат на вашите услуги и пари. Денят се свързва с преследването и изгнанието, с желанието да търсиш препитание и занимание другаде, ако тук си ударил на камък. Не прибързвайте, късметът ви ще дойде на 25-26-и, а до тогава работете методично в посоката, която искате да развивате и да се внедрите. Не позволявайте да ви пресират.

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

Рисков и неблагоприятен ден за родените във втората декада. Вероятни са скандали и разправии и по незначителни поводи. Апетитите са огромни както от ваша страна, така и от страна на околните към вас. Роднини ще предявяват претенции върху имоти и наследства. Ще влезе в конфликт с децата, изискващи ново разпределение на стаите или на семейните ресурси. Ден на коренната реформа, на преустройството, което не може да се избегне и което ще раздалечи членовете на семейството ви. Здравето е нестабилно. Не правете аборти.

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

Днес с лекота плувате и срещу течението, налагате си мнението дори и там, където друг път гласът ви не се е чувал. Проблемът е, че още утре ще ви затворят кранчето, затова внимавайте докъде ще стигнете, за да не съжалявате и да свирите отбой. Ден за обещаните отдавна реформи у дома и в отношенията. Старото вече излиза от строя. Не се поддавайте на провокации и съблазни. Оставете за последните три дни на седмицата взимането на окончателни решения по болните теми. Преговаряйте по имотни и бартерни сделки.

ЧРД

 

 

Личната ви година е петица. Очакват ви промени и пътувания устройване в нова среда, нов дом или на нова работа. Дано благодатните промени ви се струпат на куп. Не се отказвайте от работа и пътувания в чужбина. До септември решете спорен юридически казус.

Родените днес ще имат огромни апетити, ще ламтят в началото само за храната и играчките, а в бъдеще ще разширят апетитите си до невъобразими хоризонти. Притежават огромен енергиен потенциал, който ще се развие не само тук, на местна почва, но и в чужбина.

Заченатите днес ще са подвластни на генетични мутации, някои от които ще са особено перспективни. Ще съчетават уродство с хармония не само външно, но и вътрешно, ще привличат погледите както онова прекрасно африканско албиносче. Ще доминират в средата си с особена оригиналност и различен стил.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване