Thalloderma Shop
01/28/17 07:41
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 28 януари, събота

 Овен 21 март – 20 април

Луната се измъква от примката на новолунието рано тази сутрин, а по-късно през деня Марс навлиза в Овен. Силата ви нараства, започвате да строите нови планове, идват ви нови идеи кое как да се направи, за да излезете от положението, което ви затруднява. Вече сте на стартовата линия и чакате сигнал за атака. Използвайте времето за подготовка, за проучване на всички възможности и варианти, които ще ви осигурят предимство. Все още не предприемайте нови инициативи, за да не дадете възможност на конкуренцията да се намеси.

Телец 21 април – 20 май

Днес за родените във втората, а утре и за родените в третата декада ще има повече проблеми и неочаквани затруднения. След новолунието навлизаме в нов цикъл, който ще изисква пренастройка на сили, възможности и амбиции. Този ден е благоприятен за планиране, за проверка и преоценка на наличностите и за преговори целящи стиковка на общите намерения. Опасно е да се наврежда, както и да се правят стъпки в нова посока. Не се препоръчват много контакти и споделяне на планове и мечти. Спазвайте диета.

Близнаци 21 май – 21 юни

Съберете семейството и доверените си хора. Обмислете всички проблеми и потърсете нови варианти за излизане от кризата и затрудненията на миналите дни. Ден за планиране, за редактиране на отношения и пренастройка в начина ви на живот и работа. Бъдете сигурни, че благите помисли от този ден ще се сбъднат, но който копае яма под краката на друг, сам ще падне в нея. Денят носи сила на хората посвещаващи времето си на неща, които възвисяват духа. Простете на приятели и врагове и част от комплексите ви ще изчезнат.

Рак 22 юни – 21 юли

Ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното. Не се правете, че не забелязвате индикациите на тялото. Ако нещо ви се дояде, непременно го включете в менюто си до другото новолуние. Ден за планиране и за натрупване на сили за реализирането на тези планове. Препоръчват се разходки и умерено физическо натоварване. Ден за изследване, проучване и размишление. Хубаво е да проявите щедрост, да направите някому подарък или да го уверите в лоялността си. Интуицията днес е на висота.

Лъв 22 юли - 22 август

Днес лагерите се оформят. Ще разберете кой точно е срещу вас и кой ви мъти водата, подтикван от странични фактори. Съберете семейния и професионалния съвет и обмислете положението. Ден на подготовка за съгласувани настъпателни действия в тила на конкуренцията. Мислете повече за тактиката на защита, а утре за нападението. Благоприятни са всякакъв тип командировки и преговори на място. Обиколете местата на личния си интерес. Върнете дълг, направете подарък, стимулирайте партньорската активност.

Дева 23 август – 22 септември

Ден на големите апетити, които е добре да овладеете и да мислите реалистично. Спазвайте диета на всички нива, ограничете контактите, не споделяйте планове и намерения. Денят се свързва с творческите замисли, с хрумванията, които може да ви донесат късмет и пари в бъдеще. Съветът е да ограничите срещите и споделянията. Бъдете сигурни, че ще ви откраднат идеята, ако много парадирате с нея. По един болезнен начин ще си дадете равносметка къде са своите и къде чуждите. Съдбата ще ви помогне да го разберете.

Везни 23 септември – 22 октомври

Ден за размисъл, за преосмисляне и преоценка на връзки и отношения. Събирайте сили, трупайте знания и информации, огледайте се наоколо, направете равносметка и в утрешния ден стартирайте поне едно от нещата, които сте си планирали. Пред вас се отварят две нови перспективи, но днес нищо значимо не бива да се предприема. Разчистете терена, съберете и семейния съвет и вземете решение по неотложните въпроси. Постарайте се да си върнете дълговете и да потърсите длъжниците си.

Скорпион 23 октомври – 21 ноември

Днес се събуждате с ясното съзнание за полезното и вредното, за истината и лъжата в живота си. Не продължавайте да се самозаблуждавате, да криете глава в пясъка на надеждата, че всичко ще се реши без ваше участие и намеса. Апетитите от днес нарастват с нарастването на Луната. Време е да преустроите начина си на действие и живот. Този ден изисква да подредим приоритетите, да планираме бъдещите си действия и да си дадем сметка с кого и накъде ще продължим. Приятелските връзки са подложени на проверка.

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Ако в този уикенд не направите лична и професионална инвентаризация, на 30-31-ви друг ще я направи вместо вас и може да ви извади от играта. Този ден изисква да се направи разбор и избор, да се повярва в интуитивното усещане за нещата и да се предприемат изпреварващи действия още в утрешния ден. Благоприятно е за пътувания и командировки, за преговори на четири очи, за директни срещи с тези, с които смятате да вървите напред. Никъде на отивайте без подарък. Всеки жест ще се оценява по достойнство.

Козирог 22 декември – 20 януари

Повярвайте в предчувствията и усещанията си. Ще се събудите с едно особено чувство за полезното и вредното. Ако нещо ви се дояде, наблегнете на него в следващите дни. Ако мислите за някого, обадете се и стиковайте действията си. Този ден изисква всеки да направи личната си инвентаризация, да се раздели с вредното и разболяващото в живота си и да даде шанс на перспективното. Не правете компромиси, които биха ви оказали негативно и разболяващо въздействие. Ден за планиране, размишления и всякакъв вид изследвания.

Водолей 21 януари – 19 февруари

С новолунието във Водолей започва и новата година на огнения Петел в китайския зодиак. Ще се случват събития изискващи преоценка, нов подход в ситуацията и преосмисляне на връзките. На прага сте на лична и професионална инвентаризация. Положете усилия да контролирате положението, а не някой да ви направлява и контролира. Денят се свързва и с рога на изобилието. От вас зависи дали той ще се изсипе в дома ви или у съседите. Поставете границите между своите и чуждите. Ден на преоценка на ценности и наличности.

Риби 20 февруари – 20 март

Ден на устата. Ще се събудите с вярното чувство за полезното и вредното, за истината и лъжата в отношенията си. Не правете повече компромиси. Не яжте това, което не ви се яде, и се постарайте да не живеете по начина, който не ви харесва. Този ден носи светлина в тунела, дава възможните варианти за изход от трудната ситуация, в която се намирате. Новолунието във Водолей винаги и най-трудното място в сатурновата ви дупка. Приключете с делата, които все оставяте за друг път. Планирайте стъпките си в една нова посока на развитие.

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е тройка. Три точки определят една нова равнина на развитие за вас. Правото и законът ще ви подкрепят. Ще ви покровителстват и висши духовни сили. Не случайно на този ваш рожден ден навлизаме в годината на огнения Петел, който се свързва с енергията на Христос. Петелът кукурига обърнат на изток и възвестяващ идването но Бог-Слънце. Тази година ще ви донесе благодатни варианти за развитие и устройване в живота.

Родените днес притежават разностранни дарби и таланти. На първо място това са хора, които точно ще разделят доброто от злото, полезното от вредното. Ще имат дегустаторски способности. Биха били и много добри диетолози. Допитвайте се винаги до тях по отношение на храната и от малки не ги насилвайте да ядат каквото не искат.

Заченатите днес ще бъдат преимуществено момичета. Ще бъдат лечителки и добри готвачки, ще живеят в подреден и благоустроен дом, няма да страдат от липса на пари и внимание. Ще се радват на висше покровителство и защита.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване