Thalloderma Shop
01/29/17 08:26
(http://www.klassa.bg/)

Седмичен хороскоп за 28 януари – 3 февруари

 Овен 21 март – 20 април

28-и започва с новолуние. Ден за планове и мечти, за сондажи в една или в друга посока. Марс навлиза в знака на трона си Овена. До вечерта ще почувствате някаква особена сила и лекота, ще се изправите срещу страховете си и в неделя ще се събудите с неочаквано решение или стимул за определена инициатива. Проблемите в този ден идват от липсата на база за развитие на нещата, с които ви се иска да се захванете. Започнете да мислите как да използвате наследен имот. На 30-и е противопоказно да се работи в екип, да се споделят намерения и начинания. Запазете за себе си всяка хрумнала ви идея или я патентовайте, преди да я афиширате, ако смятате, че „има хляб” в нея. Предприетото на 31-ви ще носи късмет и преимущества. Подайте ръка и направете предложение. Търсете активно срещи с евентуални спонсори и благодетели. В този ден е добре да правим това, към което нещо неустоимо ни влече. Всяка нова инициатива ще носи късмет и придобивки в бъдеще. 1-ви ще бъде един дълбоко интуитивен ден. Давате си сметка къде ви е мястото, обаждат ви се с покана за съвместна инициатива или гостуване в чужбина. Луната навлиза във вашия знак, а на 3-ти и Венера ще я последва. Лесно ще сменяте пасивно с активно поведение, ще се влюбите, ще се изгубите в емоции, които отдавна не сте изпитвали. Бъдете внимателни на 2-ри и 3-ти. Може да направите прибързан и необмислен ход.

Телец 21 април - 20 май

Ограничете контактите през уикенда. Не си поставяйте тежки и отговорни задачи, не се впускайте в екстремни спортове, намалете темпото на работа и ангажираност. Не позволявайте да ви влизат в личното пространство. Почивайте, релаксирайте, доверете се на предчувствията, отлагайте за следващите дни отговорните срещи. Добре е да разчистите терена, да изхвърлите ненужни вещи, да освободите помещение и място за планираната бъдеща дейност. В понеделник не бързайте да обединявате интересите си в коалиции и групи за обща дейност и работа. В срещите ви ще има някакъв особен фатализъм, но и вдъхновение. Ще ви подхвърлят идеи от различни страни. Може да ги използвате, без да влизате в съответния екип. 31-ви може да се окаже най-благоприятният ви и силен ден за месеца. Пътувайте, организирайте срещи, делови и лични разговори. Моментът е много благоприятен за старт на нови инициативи, за подписване на нови договори и внедряване в нова пазарна ниша. Чудесно е тази вечер да имате любовна среща. Луна и Венера ще греят в нощното небе и ще стимулират сексуалната ви енергия. На 1-ви ще тръгнете с някаква негативна емоция, но до вечерта ще получите чудесно предложение. На 2-ри бъдете внимателни с техниката, пазете близките от инциденти и не оставяйте без надзор важни документи. На 3-ти чакайте пари и придобивки.

Близнаци 21 май – 21 юни

В първите часове на съботния ден е новолунието в знака на Водолея. Чака ви особен уикенд, в който ще ви търсят дори и конкуренти с делови и приятелски предложения. Притиснатите от обстоятелствата ще потърсят спасителен вариант и подкрепа от вас. По някакъв начин ставате актуални и превръщате минусите от миналото в плюсове за настоящето. В неделя ще се събудите с идея, която не е добре да реализирате сами поради силната опозиция, която ще срещате. Но в понеделник ролите ще се разменят, ще доминирате и ще налагате мнение в момент, когато другите ще се държат неочаквано пасивно. 30-и е неблагоприятен ден за сформиране на коалиции и влизане в нови групи по интереси. Лесно може да загубите личната и обществената си независимост и да бъдете обяздени от чужди интереси. На 31-ви бъдете верни на принципите си, на дълга към близките и обществото. Всяко необмислено действие и нарушение, което направите, ще бъде санкционирано. Конкуренцията се обединява за съвместни инициативи, за цени на стоки, услуги и доставки. В този ден не се пълнее. Но пък личното ви его е в пълнотата си. Правите грешен ход. На 1-ви ще се действа превъзбудено и прекалено емоционално. 2-ри е зареден с повече експлозивност, липсва желание за разбирателство. На 3-ти може да направите изгодна сделка.

Рак 22 юни – 21 юли

28-и е денят на творческите замисли. Строят се планове, обмислят се варианти, но още е рано да се започват нови инициативи. Луната излиза от примката на новолунието и набира скорост. Набира скорост и нечия агресия или неприязън към вас. Марс навлиза в знака на Овена и до 9 март ще ви гледа в пречупващ аспект. Това ще помогне да прекратите някои негативни влияния, но може и да се скарате с партньори. На 3-ти и Венера ще го последва и ще подправи любовния ви живот с неочаквани авантюри. Бъдете внимателни в първите три дни на февруари и особено на 2-ри, когато четири планети ще образуват кръст с рожденото ви Слънце. В тези дни може да се очакват пикове на агресия, загуби на пари, документи, престиж и влияние. Вероятни са и инциденти с техника и транспорт. Затова вземете най-хубавото от живота на 30-и и 31-ви. Привлечете качествени хора в екипа си и ще влезете в нова пазарна ниша. На 30-и се пазете от фатални влияния. На 31-ви направете промоции, открийте нов предмет на дейност. В този ден храната се избира по каприз и колкото и да изядете, няма да напълнеете. И ако на 2-ри не направите много рисков и погрешен ход, на 3-ти може да получите отдавна чакани пари. Луната преминава през градусите на финансова екзалтация. Препоръчват се публични изяви. Ще надушите къде може да има печалба.

Лъв 22 юли – 22 август

Новолунието в събота противопоставя Слънце и Луна от знака на Водолея на вашето рождено Слънце. Отношенията с родители и деца ще се натегнат. Внимавайте с натиска, който оказвате. Ще ви противодействат агресивно. Спазвайте диета. Ако на 29-и започнете да правите нещо несъзнателно, продължете в тази посока. Вечерта ще бъде вдъхновена. В понеделник ще ви предложат да избирате между доброто и злото. Не правете никакъв избор, не давайте съгласие по важни въпроси. Може да попаднете на неблагоприятни влияния. В този ден шута направлява Цар Лъв. Не допускайте да ви пошепват на ушенце неща, които трябва да се кажат гласно и пред всички. 31-ви разпределя парчетата от обществената торта. Не е време за диети. Вечерта не се въздържайте и в любовен план. Луна и Венера се целуват в знака на Рибите. На 1-ви се дръжте авторитарно дори и да сте на по-ниска позиция. Ще се издигнете. Три планети от Овен ви облъчват с брилянтна енергия. Може да предприемете нещо, което в миналото е било невъзможно. Предстоят елиминации на хора, които пречат на личния ви просперитет и издигането ви в обществото. 2-ри ще бъде точно такъв ден на елиминации. Чакайте подкрепа от чужбина. Обадете се на тези, за които мислите. На 3-ти може да вложите пари в безперспективен проект.

Дева 23 август – 22 септември

От 28-и Марс, а от 3-ти и Венера вече няма да ви гледат в опозиция, а това ще ви спести някои неприятни разговори и противопоставяне на родители и близки. Ще изчезнат опасни дразнители, ще се почувствате по-добре и в петък ще направите стабилна крачка напред. Но бъдете сигурни, че като за последно ще има опити хватката около вас да се затегне с претенции и желания, които трудно ще удовлетворите. В неделя правете само това, към което изпитвате някакво неудържимо влечение. Най-големите ви проблеми и лични страхове са съсредоточени в случващото се на 30-и и 31-ви. В понеделник очаквайте опити за активна намеса в личния ви и обществен избор. Противопоказно е да се работи в екип, да се провеждат събрания, да се организирате в групи по интереси и да влизате в нова среда. Кой както може ще се опита да ви използва. На 31-ви ще сте организатор и изпълнител на програма, която ще носи доходи на някой друг. Сега е моментът да подложите на изпит връзките си. Дистанцирайте се от тези, които ви манипулират и притесняват. Вечерта сте на крачка от любовна авантюра, която може да ви ожени или разведе. На 1-ви рано сутринта стартирайте нови проекти. До вечерта чакайте обаждане от чужбина. На 2-ри предстоят рокади и обрати, които ще ви донесат пари и възможност за повишение на 3-ти. Петъчният ден ще ви отвори врата към късмета.

Везни 23 септември - 22 октомври

Новолунието на 28-и ще ви постави пред невъзможен избор. Това, което искате много и към което се стремите, върви в комплект с нещо друго, което не можете да понесете в близост до себе си. Марс вече ви гледа в опозиция, а това ще предизвика активизиране на конкурентите ви на работното място и в обществото. Като капак и в семейството ви напира да влезе чуждо влияние. В неделя ще се събудите с индикация за полезното и вредното. Не можете да излъжете тялото и душата. Направете това, към което усещате афинитет. На 30-и трудно ще се измъкнете от лапите на колективната отговорност, която в момента действа като колективна безотговорност. Вършете си работата сами, не търсете подкрепа, десет пъти премислете, преди да вземете каквото и да било решение. Споделените проекти ще ви бъдат откраднати. На 31-ви ще постигнете максимума за периода, ще се срещнете с важни за бъдещето ви хора и ще направите крачка в нова професионална посока. Рекламирайте се, сключете нови договори за работа. В този ден диетите са противопоказни. Хапнете, бъдете спокойни, няма да напълнеете. На 1-ви проблемите ще са повече за родените до 5 октомври. На 2-ри рискът е голям за родените около 10 октомври. Може да пострадате, ако не спазвате правилата. Пазете си документацията. Не вадете зъб. На 3-ти печелите пари и предимства.

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

През уикенда Слънце и Луна ви гледат в пречупващ аспект от Водолея. Не е време за срещи с приятели, за пренебрегване на семейните и личните задължения заради купона и обещанията, дадени на приятели. В неделя ще се събудите с особено прозрение и идея, която е добре да реализирате без участие и намеса на други хора. В понеделник ще ви изкушават с примамливи предложения. Този ден може да стане щастлив или нещастен поради личния ни избор. Може да привлечете хора, които ще работят за личния ви интерес. На 30-и ще получите залпово вдъхновение, но може и да откраднете нечия идея или вдъхновение. Съдбата ще ви сблъска с хора, които могат да ви бъдат полезни в посока на големите ви амбиции. Със силата на психичното си въздействие ще карате другите да работят за личната ви кауза, смятайки, че работят за общата. Сънищата ви ще се сбъднат, особено ако в тях фигурират родителите ви. Чакайте покани и придобивки, семейството ви има тенденция да се увеличи. Предприетото на 31-ви ще носи късмет, пари и властови позиции. Спретнете си солидна порция храна, както и меню в любовта за вечерта. Вероятно е зачеване, а някой ще получи и предложение за брак. На 1-ви не закачайте и не провокирайте тези, които реагират емоционално. На 2-ри около вас е напечено, някой ще се опари. Но на 3-ти това може да сте вие. Губите пари и влияние.

Стрелец 23 ноември - 21 декември

28-и е ден за планиране и разчистване на пътя. Нищо сериозно да не се започва. Прочистете и връзките си от фалша. В неделя е добре за пътувания и командировки. Правете това, към което изпитвате афинитет, яжте само това, което ви се дояде. Стойте далече от хората, към които чувствате някаква неприязън. На 30-и ще бъдете привлечени в неприятна и вредна среда. Може да залитнете в грешната посока и в любовта. Ден на фатални срещи, на положения и отношения, които ще обсебят не само личното ви пространство, време и усилия, но и любовта. Не правете избор между доброто и злото, все на зле ще потръгне. Не допускайте трети там, където досега сте си били много добре и двама. На 31-ви може да избягате от всичко, но не и от любовта. Очертават се изневери. Луна и Венера ви гледат в нехармоничен аспект. Родените в третата декада трудно ще издържат на изкушенията. Обърнете повече внимание на похапването, в този ден не се пълнее. На 1-ви се обадете на тези, за които мислите непрекъснато. Подновете контакти и бизнес отношения с близки, живеещи в чужбина, с чужденци и чуждестранни фирми. Имате шанс да разширите дейността си. На 2-ри ще се случват неочаквани събития, които ще извадят от торбата с късмети вашия номер. Конкурентите ви правят грешен ход. На 3-ти печелят умелите играчи на пазара и хората с таланти.

Козирог 22 декември – 20 януари

Новолунието е момент, изискващ преоценка и разчистване на връзките. Марс навлиза в знака на нехармоничния ви Овен, а това положение за дълго ще ви вкара в конфликти и противопоставяне, ще подлюти отношенията с партньори и ще засили алергичните ви реакции. В неделя е точният съвпад на Меркурий и Плутон във вашия знак. За родните около 5 - 15 януари аспектът дава мощен стимул и импулс да се вкарат в действие резервите и ресурсите на фамилията, да се подновят връзки и да се пренастроят бизнес отношения. Може да получите покани за подновяване на съвместни инициативи в следващите дни. На 30-и запазете неутралитет, особено ако някой се опитва да ви вкарва в кошарата на принудата, да ви обвързва с договори и привидно изгодни оферти. Предприетото на 31-ви ще носи повече възможности, пари и екстри, ще поставя кандидатурата ви на преден план, без да застрашава суверенитета и свободата ви на действие. Най-благоприятните ви дни в настоящия период са 31-ви и 3-ти. Каквото уговорите в единия ден, може да даде плодове на другия. 3-ти ще даде шанс да печелите от дарби и таланти. Явете се на конкурс. Но на 1-ви и 2-ри може да объркате нещата и да направите грешен ход. Това са неблагоприятни дни в здравословен план. Не вадете зъб, не прибягвайте до лицева хирургия. Пазете си документите, може да загубите нещо ценно.

Водолей 21 януари - 19 февруари

Новолунието във вашия знак отнема от виталитета, намалява съпротивителните ви сили, предизвиква инвентаризация на приятелските връзки и по някакъв начин ви кара да се почувствате самотни. Не предприемайте нищо съществено в съботния ден. Обмисляйте и планирайте, проучвайте и правете програми. В неделя пътувайте, подновете стари връзки, установете нови контакти. Правете това, което ви доставя радост за сетивата, и яжте само това, което ви се услажда. На 30-и печелят индивидуалистите. Парирайте опитите да ви вкарат в съвместни инициативи. Бъдете сигурни, че точно вие ще вършите трудната и отговорната работа, а парите ще отиват в чужди джобове. Внимавайте, не споделяйте хрумвания и идеи, за да не ви изпревари друг в реализацията им. 31-ви е чудесен ден за делови и приятелски срещи, за сключване на нови договори и за хубаво похапване като за финал. Диетите са противопоказни. Не е време да се въздържате и в любовните отношения. Гребете с пълни шепи от всичко, което се предлага. Любовта ще поднесе поредната си изненада. Дано само отново не я объркате с приятелството. На 1-ви и 2-ри преговаряйте с евентуални клиенти от чужбина. Следобед си пожелайте нещо и може би още на 2-ри ще го имате. На 3-ти пари и сили изтичат от вас към другите. Правите услуги, които няма да ви се върнат, финансирате проектите на деца и внуци.

Риби 20 февруари – 20 март

Новолунито във Водолей е най-трудният момент в сатурновата ви дупка. Отношения и връзки удрят дъното. Чувствате се сякаш изпразнени от чувства, усещания и страсти. Напускащият вашия знак Марс взима със себе си и личната ви инициатива. На 3-ти и Венера ще напусне знака на Рибите, а с нея може да си отиде и една любов. Намерете сили да направите разбор на чувствата, на бизнеса и партньорските си отношения. 29-и пренарежда картите и може да пъхне в ръцете ви неочаквани козове. 30-и ви носи залпово вдъхновение. Луната навлиза във вашия знак и бърза на среща с Нептун. По приятен начин запълвате празнината, която сте почувствали в миналите дни. На 31-ви сте в стихията си, правите нужните връзки, сключвате перспективен договор, постигате примирие дори в неравностойни и губещи до момента игри. Като за последно тази година Луна и Венера се целуват във вашия знак. Може да ви направят предложение и сами да направите своя любовен избор тази вечер. Заедно с него може да направите и бебето. На 1-ви лесно се отива към скандали, не бива да действате първосигнално. Ако на 2-ри се събудите с мисъл за някого, обадете му се, подновете връзката. Пожелайте си нещо. Сбъдват се благите пожелания. Денят е пълен с опасни рискове и инциденти, но вас може да ви отминат. На 3-ти ще изкарате добри пари и може да се внедрите в престижна пазарна ниша.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване