Thalloderma Shop
03/10/17 16:40
(http://www.klassa.bg/)

Борисов и Елена Йончева се скараха задочно

 „Ако аз не бях джентълмен, а Вие не бяхте дама, щях да Ви кажа... „, с тези думи днес в Бургас лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов влезе в задочен сблъсък с журналистката Елена Йончева, водач на листата на БСП в Хасково. Борисов втвърди тона, след като днес по време на предизборен дебат по Нова телевизия Йончева нарече програмата за саниране „абсолютна кражба”. „Това е все едно една гнила ябълка да я покриете с целофан. Дадохте 2 милиарда за декорация”, обобщи тя и влезе в остър конфликт с опонента си – първия в листата на ГЕРБ в Хасково и бивш министър Делян Добрев. „Вторият в листата на БСП в Хасково, вторият след нея – фирмата му санира блоковете. И тя казва: „Крадете!” Този човек, като краде, спри го”, заяви Борисов.
„Правим го това, защото сме отговорни към бъдещето. След 10-15 години срокът на годност на тези блокове свършва. Ще паднат един – два блока, паниката ще настане... Или ДНСК ще ги запечата. В тези санирани блокове живеят, и от БСП, и от ДПС, и патриоти, и от всякакви партии хора. Ние не ги броим- входа на ГЕРБ санираме, другия не го правим.....”.
„Какво ги дразни? Сутринта слушах едно от новите лица, което аз го познавам от 50 години... „Та туй ново лице, ако продължи да каже още една дума, ще наруша закона, и ще кажа как бяхме принудени милиони да платим за интервютата и за нея с мъж премиер тогава”, обърна се Борисов към Йончева.
Елена Йончева заяви пред "24 часа", че ще даде Бойко Борисов под съд за обида и клевета.
"Разбрах, че Елена Йончева ще ме съди за клевета. С удоволствие ще участвам в този процес. А още по-компетентен от мен е бившият финансов министър Симеон Дянков за финансовата част, както и шефовете на разузнавателните служби", коментира във Фейсбук Борисов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване