Thalloderma Shop
03/14/17 05:44
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 14 март, вторник

 Овен 21 март - 20 април

Днес нищо няма да постигнете без компромис. Карайте го „со кротце и со благо”, ако искате да установите перспективни лични и делови връзки. Всеки опит за агресия и оказване на натиск ще кара нужните ви хора да бягат по тъча, да се изплъзват от така нужните ви срещи и да отиват при друг. Луна и Юпитер са противопоставени на Венера, Меркурий и Уран от вашия знак, а това положение ще ви създаде проблеми на всички нива. Като добавка Плутон от Козирог оформя кармичен кръст в хороскопа ви. Бъдете пределно дипломатични.

Р-4

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

Съветът за днешния ден е да се опитате тактично и без много шум да разрешите възникналите проблеми у дома и на работното място. Покровител на деня е богинята на човешката душа Психея. Опитайте да влезете в положението на околните, да постъпите дипломатично и с разбиране и другите ще ви върнат жеста. Не позволявайте да се отива в крайности при преговори, да се предизвикват скандали и междуособици. Може да влезете в ролята на посредник и да спечелите и от двете страни участващи в споровете.

Р-6

П-5

Л-6

К-6

З-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на умереноста, на желанието да седнеш на масата за преговори и да се разбереш с тези, с които напоследък нещата не вървят. Направете нужните компромиси, проявете разбиране към нуждите на околните и вашите нужди ще бъдат удовлетворени. Родените във втората декада ще уредят по-лесно юридически спор и ще получат нужните им регистрации. На никаква цена не си нарушавайте спокойствието. Направете така, че и околните да се чувстват спокойни и уверени. С такъв подход всичко може да се постигне и уреди.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Днес крясъците и скандалите разболяват и вредят. Може да очаквате провокации или неприятни обрати в отношенията. Не реагирайте първосигнално, не викайте и не се карайте преди да сте уточнили нещата. Препоръчват се физически упражнения водещи към хармония. Бройте до десет преди да кажете и направите нещо, за което може да съжалявате. В момента сте в неблагоприятна юридическа позиция. С непремерено държание ще предизвикате негативната реакция на околните и закона. Не си нарушавайте спокойствието.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Първи ден от третата фаза на Луната. Природата се стреми да запази статуквото на пълнолунието. Опитайте и вие да бъдете дипломатични, да убеждавате околните вместо да влизате в конфликти и предизвиквате скандали. Денят носи и така нужното равновесие между астралното и физическото тяло. Чудесен момент за занимания с йога, за всякакви физически практики водещи към духовно равновесие и личен комфорт. Направете така, че да ви е удобно. С премерени действия ще уредите всеки възникнал проблем.

Р-5

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Добре е днес да игреете ролята на посредник, на помирител и вдъхновител на желанията на околните към лично и професионално разбирателство. Може да спечелите като трета страна при водените преговори и да си уредите перспективна работа и връзка за бъдещето. Който се държи безцеремонно и не спазва етикета няма да спечели и ще бъде изолиран от играта. Полезно е да се започнат разчитащи и почистващи дейности. При намаляваща Луна мръсотията лесно излиза. Прочистете и душата от негативизма.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

 

Везни 23 септември - 22 октомври

С тактиката на помирението и разбирателството днес ще постигнете много. Луна и Юпитер във вашия знак ви осигуряват юридически комфорт, позволяват да спечелите на своя страна доверени съюзници и съдружници за обща работа и противопоставяне на конкуренцията. Може да сключите взаимно изгодни договори, да се разберете по имотни дела и да привлечете добра клиентела. Нищо да не се прави с агресия и с желание за навреждане на нечии интереси. Не се включвайте в служебните разправии.

Р-5

П-4

Л-4

К-5

З-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Добре е да играете ролята на балансьор. Така ще владеете и двете страни при възникналите спорове. Може да се окажете така нужната смазка в партньорските отношения и да разберете козовете на всички участници в спора. В бъдеще това ще помогне да стаблизирате и собственото си положение в бизнеса и в обществото. Не участвайте в скандали и в директни сблъсъци на интереси, които могат да се разрастнат и да ви навредят. Заемете се с тихи сейни дела. Разчистете терена, на който ще развивате нова дейност.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Тенденцията е с всеки да се разберете. Проявете цялата си тактичност и дипломатичност и ще уредите възникналите спорове и професионални задачи. Ден на умреноста, на желанито да се уточнят спокойно всички спорни точки. Ще спечелите дело, ще получите нужните ви отсрочки и ще водите успешни проговори с партньори. Запазете самообладение и ще сте печелившата страна на всички нива. Скандалите и крясъците разболяват. Постарайте се повече, запазете спокойствие независимо какво се случва.

Р-5

П-6

Л-6

К-5

З-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ако днес ви ударят по едната буза, дайте и другата, а ако това ви се струва неприемливо просто проявате дипоматичност и сдържаност при всеки неприятен спор или инцидент. От съществено значение е да се запази мирът и спокойствито на всяка цена. В противен случай градусът на напрежението ще нараства и може да се стигне до неприятни сблъсъци на интреси. Очаквайте опити да ви влизат в личната територия и да се опитват да ви навреждат. Постарайте се да се разберете по човешки, а ако не стане, има си закон.

Р-4

П-4

Л-4

К-4

З-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Чист и светъл ден. Ще постигнете много, ако не ръчкате с остена на принудата и се постараете да смирите агресията в околоните. Марс ви гледа в неприятен аспект от знака на златния Телец. Споровете за имоти и пари може да ви скарат с роднини. Постарайте се всичко да с уреди законно и по изгоден за всички начин. Стремете се да запазите равновесието у дома и на работното място. Не влизайте в директни сблъсъци на интерси. За всичко си има начин, има си закон, има си разпоредби кое как да стане. Съобразете се.

Р-5

П-5

Л-5

К-5

З-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят изисква спокойствие и дипломатичност. Стремежът е нещата да се балансират и уреждат с полза за всички. В такъв момент ще трябва да се направят някои отстъпки и компромиси. Очертава се разместване у дома и на работното място, което ще ви донесе ползи в следващите дни. Постарайте се да заемете възможно най-северното място и положение, особено ако предстоят делби на имоти и територии. Ориентирайте се към разчистващи и въстановителни дейности. Проведете уражнения водещи към душевна и физическа хармония.

Р-5

П-5

Л-5

К-4

З-4

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е деветка. Годината изисква окончателно приключване на отношения и инвентаризация на личните връзки. Депломирайте се, не отлагайте приключването на учебни програми, защото в края на годината може да имате шанс за нови предложения и работа. Единицата на 2018 г ще забие ново колче в жизнения ви слалом, ще ви изведе на престижни позиции в бизнеса и в обществото.

Родените днес са омиротворители и балансьори. Добре е да имат юридическо образование. Може да станат и дипломати. Ще разрешват спорове и ще помиряват враждуващите страни. Ще имат нужното дар слово и желание да помагат и за разрешаването на световни конфликти. Ще имат силни покровители и партньори родени около 1-10 октомври.

Заченатите днес вечно ще се стремят към идеала, към хармоничното развитие в отношенията с околния свят. Ще обичат прродата и животните, ще приемат като лична мисия подобряването на живота на всички. Ще пътуват много.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване