Thalloderma Shop
03/15/17 04:42
(http://www.klassa.bg/)

Красимир Янков в Каварна: БСП е с амбицията да управлява след победата на изборите

 „С амбицията сме не само да спечелим тези избори, а да управляваме. Готови сме да поемем отговорността”, заяви в Каварна водачът на листата на „БСП за България” в 8-и МИР Красимир Янков. Тази среща в читалище „Съгласие” бяха представени кандидатите за народни представители. В срещата с обществеността на Каварна под мотото „Не на санкциите срещу Русия” участва и председателят на форум "България - Русия" Светлана Шаренкова.

„Трябва да престане асфалтът да върви пред държавата. Хората са важни. Държавата трябва да застане до тях и да ги подкрепя. Трябва да има гарантирана подкрепа за всеки, който иска да работи в България. Трябва да има гарантирана подкрепа за тези, които искат да имат деца и да ги отглеждат тук. Нашата мисия е България, хората, живеещи сред нас”, подчерта Янков.

„Държавата е абдикирала от малките населени места. Ограничила е ресурса и лимитите за болници като тази в Каварна. В Конституцията е записано че всички имаме равен достъп до здравеопазване, но управлението на ГЕРБ прилага друго. Кампанийно се грижи за сигурността и безопасността на хората, живеещи в малките общини. А, борбата с престъпността трябва да е първостепенна задача”, посочи той.  Заяви, че в политическата си дейност се е водил от гражданската позиция, която е формулирана от хората в различните общности. „Затова днес бях в Българево, за да чуя хората от малките населени места. Бях в една от водещите фирми в земеделския бранш, за да зная техните проблеми. Бях в квартал „Хаджи Димитър”, защото ние сме живеещите в България и тези, които ни представляват, трябва да знаят какви проблеми имаме ние. „Трябва да променим България. Тази промяна се очаква от БСП. Това скрито недоволство , изразено на президентските избори, очаквам да ни донесе тази необходима подкрепа, за да я има промяната”, заяви Красимир Янков.

Светлана Шаренкова припомни, че Красимир Янков бе сред хората, които оглавиха протеста в Златна Добруджа срещу шистовия газ и излезе победител. „Той беше един от лидерите, които организираха референдума в полза на АЕЦ „Белене” и ние победихме. Благодарение на него и неговите усилия, подкрепата, която даде на Нина Ставрева, промяната започна от Каварна. Той, като лидер, трябва да бъде последван, защото няма да ви подведе. Повярвайте му, доверете му се и той с този екип от млади хора ще направи така, че Добруджа да се възроди”, заяви Шаренкова. „Аз вярвам на Красимир Янков. Той безапелационно следва завета на Левски „Дела трябват, а не думи””, заяви кметът на Каварна Нина Ставрева.

Представянето на листата на „БСП за България” завърши с изпълнение на песента „Моя страна, моя България”, запята от кандидатите за народни представители, изпълнителите от група „Грамофон” и пълната зала на читалището, където много млади хора гордо развяваха родния трибагреник.

 

http://dobrich.topnovini.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване