Thalloderma Shop
03/21/17 05:31
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 21 март, вторник

 Овен 21 март - 20 април

Денят се свързва с революционните преустройства. Старото се руши, не може повече да се запазва статуквото. Вероятни са остри сблъсъци на интереси и позиции в партньорските връзки. На работното място ще се развихрят конфликти. Тълпата е неуправляема. Не се опитвайте точно днес да оправяте света, да водите преговори, да се опитвате да въздействате на някого и да поставяте ултиматуми. Каквото се развали до утре трудно ще се оправи. На всички нива действат провокации и съблазни. Не правете никакъв избор.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април - 20 май

Ден на големите апетити. Ще захапете здраво и докато не получите каквото ви трябва няма да пуснете. На всички нива действате с натиск, поставяте ултматуми, притискате длъжниците и хората с по-слаба психика. Няма да отстъпите от обявените цени на стоки и услуги. Няма да дадете повече аванси и на длъжниците си. На работното място ще изтикате конкурентите с лакти, ще си служите с позволени и непозволени тактики и ще се изкачите към върха върху гърбовете на другите. Старайте се да приключвате, а не да започвате.

Работа-5

Пари-5

Любов-4

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Неблагоприятен ден за публични изяви, за участие в диспути и преговори. Апетитите са огромни. Кой както може ще захапе и унищожи конкурента и опонента. Не се правят компромиси, нито се действа по правилата. Денят с свързва с желанието за коренна реформа, за промяна, която ще отвори заключените в миналото врати. Вероятни са митинги и демонстрации, опити да се постигне със сила това, което не става с преговори. Контролирайте гнева. Денят е неблагоприятен за ортопедични операции.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

Шест планети образуват нехармонични аспекти със Слънцето ви. Денят ще провокира проблеми и болка, ще ви постави в губеща и рискова позиция и ще донесе провали на новите ви начинания. Ще срещате агресия, неразбиране и незачитане на работното място и у дома. Трудно ще направите избор между професионалните и семейни задължения. Както и да постъпите ще сте виновни, ще предизвиквате скандали и няма да успеете да удовлетворите всички искания. Здравето е нестабилно, бъдете особено внимателни.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-3

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Ден на хищниците и на зверските апетити. Проваляте диетата си, поставяте в неприятна ситуция близки и приятели и не сте склонни на компромиси. Очертават се остри сблъсъци на интереси. Дори и решилите да направят компромис ще се изнервят и ще демонстрират сила в една ситуация, в която е добре да се постъпи дипломатично. Съблазните и провокациите вървят ръка за ръка с желанието да се извлекат ползи от нечие предоверяване. Не се обвързвайте с нови партньори и не сключвайте нови договори.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Ще постигнете успех, ако се изправите срещу страховете и враговете и не позволите да ви притесняват повече. Покажете нокти и зъби, конкурирайте се на всички нива и не оставайте някой да ви отмъкне под носа, това което сте заслужли или по право си е ваше. Приключете обещаната работа и ще получите поста или облагата, към които всички поглеждат. Ден за революционно преустройство в начина на живот. Поставете условията си, не чакайте друг да ви ги постави и да се държи с вас ултимативно.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Родените около 1 октомври ще имат повече лични и професионални проблеми. Ще попаднете в засада, ще ви спретнат компромат или сами ще се поставите в неизгодна позиция. Не започвайте нищо ново, важно и значимо, ако не искате да работите за друг и да обслужвате чужди интереси. Очаквайте промени на работното място, които може да ви сварят неподготвени или без нужното становище и закрила. Денят се свързва с отровите, с преследването и изгнанието. Някой взима решение за имиграция и купува еднопосочен билет.

Работа-4

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Ден на ненаситните апетити, на голямата блъсканица за печалби, за разпределение на постове и обществени позиции. И у дома няма да сте склонни на компромиси. Не пренасяйте проблемите от едното на другото място. Ще си проличат хищниците и потенциалните им жертви. В такъв момент не се препоръчват много контакти, както и участие в групови демонстрации на сила. Не си режете ноктите и по възможност не прибягвайте към оперативни намеси в областа на ставите и костната система.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

Сексуалната енергия днес подкопава здравето. Апетитите са огромни. Очертват се изневери и опити за минипулация, както от ваша страна, така и от страна на колеги и партньори. Компроматите ще играят съществена роля в отношенията, ще се водят подмолни игри и ще се правят опити за елиминация на конкуренти от всякакъв вид. Препоръчва се пост и въздържание. Контролирайте се максимално и не предприемайте нищо, което може да се отложи за следващите дни. Простете на когото можете и без когото не можете.

Работа-4

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на на разправии и конфликти за родените във втората декада. Не участвайте в демонстрации на сила и групови инициативи. Насъбраната негативна енергия прераства в протести. Тълпата е неуправляема. Не провеждайте и събрания, не участвайте в директорски съвети и отложете за утре важните начинания. Не отсъствайте от дома и работата. Трудно ще огреете навсякъде, ще ви търсят сметка за отсъствията и ще трябва да доказвате с факти къде и с кого сте били. Старайте се да туширате скандалите в зародиш.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Един от най-тежките и агресивни дни за месеца. Символ е крокодила, който ще изяде и своите, ако изпадне такава възможност. Очертават се конфликти, неразбории на работното място и у дома, невъзможност да се постигне разбирателство и да се задвижат общи проекти. Старайте се да приключвате, а не да започвате каквото и да било. Не се включвайте и в общи инициативи. Където се съберат много хора ще назреят и ще се разрастват конфликти. Започнете разчистване у дома и на работното място. Спазвйте диета на всички нива.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Не си търсете сами белята, не провокирайте околните. По възможност избягвайте пътувания и общуване с хора от рисковия контингент. Не се месете в скандалите на други двама и не давайте непоискани съвети. Ден на голямата лакомия. Преговорите зациклят. Всеки поставя неизпълними за другия условия. Днес сме далече от братската любов и от колегиалните компромиси. Всеки бърза да грабне кокала, без да се съобразява с порядките и закона. Отлагайте взимането на важни решения, особено под въздействие и диктат.

Работа-5

Пари-4

Любов-4

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Честит Рожден Ден!

Личната ви година е седмица. Време е да излезете от една среда и да влезете в друга. Предстои преход в нова работна среда и преместване в нов дом. Юридическата ви позиция се стабилизира, получавате нужните покани, права и документи. 2018 г. ще ви донесе придобивки и повишение. Материалното ви положение се подобрява.

Родените днес ще имат завиден апетит. Няма да отстъпват своето и ще се опитват да взимат чуждото. Ще направят и опит да лишат братята и сестрите си от родителското наследство. Не ги прехранвайте, научете ги да контролират апетита си във всички посоки.

Неблагоприятен ден за зачатие. Възможно е да се родят деца с генетични мутации. Трудно ще бъде да се проникне в душата им. Другите ще ги приемат не за това, което в същност са. Всичко може да се очаква от тях.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване