Thalloderma Shop
03/24/17 11:36
(http://www.klassa.bg/)

Валери Симеонов обясни какво ще се случи в 11 часа на границата с Турция

 В 11.00 часа трите гранични пункта по българо-турската граница ще бъдат затворени. Това каза  лидерът на НФСБ Валери Симеонов за блокадата на българо-турската граница заради „изборния туризъм“, информира "Фокус". „Блокадата ще започне в 11.00 часа и ще продължи докато свършат изборите“, заяви той. Валери Симеонов обясни, че през пунктовете ще бъдат пропускани автомобили. „Нямаме намерение да усложняваме живота и да създаваме проблеми на гражданите, които преминават с автомобили. Няма да пропускаме автобуси“, коментира той. По думите му през българо-турската граница са влезли около 6-7 хил. човека във връзка с изборите. „До момента е минал половин мандат за народен представител, ще се постараем да не стигнат до един“, обясни лидерът на НФСБ.

Прочети повече в Blitz.bg: http://www.blitz.bg/obshtestvo/naprezhenieto-raste-valeri-simeonov-obyasni-kakvo-shche-se-sluchi-v-11-chasa-na-granitsata-s-turtsiya_news498575.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване