Thalloderma Shop
04/02/17 07:14
(http://www.klassa.bg/)

БСП се стяга за нови избори

 Нови избори са възможни още този септември или следващата година, БСП е готова, обяви членът на ИБ на партията Красимир Янков. Той предрече в Канал 3, че новото правителство на Борисов няма да има дълъг живот. 

"БСП отправи призив към КЕВР дали може да се намали 30% увеличение на природния газ. Лошо е стопанисвана държавната собственост в енергийния сектор. Не очаквайте БСП да провокира натиск през улицата заради повишаването на цените на горивата. Симпатизантите ни обаче са будни и протести не са изключени", добави Красимир Янков.


Той уточни, че не трябва да има пазарлък и договаряне, а ясно предлагане на конкретни мерки при съставянето на правителство."Ние ще предложим своята програма и ако бъде подкрепена, БСП ще може да състави и кабинет. За съжаление Борисов умее да забива карфицата и да въздейства на хората. Ще има мнозинство, може да е целево, за определени теми. Парламентът е така структуриран, че мнозинството в парламента ще повиши доходите. Има вероятност за правителство на малцинството, само от ГЕРБ", поясни Красимир Янков.


Според него Обединените патриоти ще подкрепят програмата на Бойко Борисов. "Опитва се да се наложи мантра, че председателството на ЕС ще бъде изключително важно. Нямам обяснение за много от действията на служебното правителство", каза още Красимир Янков.

 standartnews.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване