Thalloderma Shop
04/05/17 06:52
(http://www.clubz.bg/)

И зам.-апелативен съдия на Пловдив в борбата за нов ВСС

Осем са вече предложените кандидатури за изборни членове на ВСС от квотата на съдиите към 05.04.2017 г., съобщават от Съвета.

Най-новата е на съдии от Апелативен съд – Пловдив, които издигат кандидатурата на Станислав Петров Георгиев, заместник-председател на институцията.

Според вносителите на предложението личната и професионална почтеност на Станислав Георгиев, детайлното познаване на проблемите на съдебната власт през последните 20 години, натрупаният опит, включително управленски такъв, гарантират успешното му участие в работата на ВСС.

Досега имаше 7 кандидатури, като само една от тях е на самопредложил се - Методи Лалов, бивш шеф на Софийския районен съд.

Не по-малко интересно е за бъдещата прокурорска колегия, където един срещу друг за гласовете нва гилдията ще се съревновават двама заместници на Сотир Цацаров - досегашният шеф на НСлС Евгени Диков и Борислав Сарафов.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване