Thalloderma Shop
04/08/17 12:16
(http://www.klassa.bg/)

Рамзан Кадиров: Доналд Тръмп направи щедър подарък на терористите в Сирия

 Президентът на влизащата в състава на Русия Чеченска република Рамзан Кадиров заяви, че ракетният удар на САЩ по военновъздушната база в Сирия и последвалите заявления на официалните лица от администрацията във Вашингтон са заплаха за целия свят и пореден пример на нарушение на международното право от страна на САЩ, предаде Regnum.
„САЩ нанесоха ракетен удар по Сирия. Има жертви. Белият дом заяви,че това трябва да бъде мощен сигнал не само за Дамаск, но и за целия свят. Това е заплаха. Америка не признава международното право“, отбеляза Кадиров. Той подчерта, че в момента няма никакви доказателства, че президентът на Сирия Башар Асад е извършил химическото нападение. 
„Защо му е на Асад химическо оръжие, ако не го е използвал преди и в най-критичното за себе си време. Какво печели Асад от химически атаки. Той знае, че целият съд ще осъди подобно дело. Знае, че може да има строги мерки“, смята чеченският президент. „Ракетите направиха на „Ислямска държава“ щедър подарък – изтощената армия на Асад загуби десетки самолети. На терористите е открит път“, добави той. 

Превод и редакция: Виктор Турмаков

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване