Thalloderma Shop
04/12/17 16:28
(http://www.clubz.bg/)

Тилърсън след срещата с Путин: Има ниско ниво на доверие между нас

"Имахме двучасов, честен разговор с президента Владимир Путин. Има ниско ниво на доверие между нас. Две големи световни сили не трябва да имат такива отношения".

Това заяви държавният секретар на САЩ Рекс Тилърсън след срещата си с президента Путин по време на визитата си в Москва. Първият дипломат на САЩ и колегата му от руска страна Сергей Лавров дадоха съвместна пресконференция след разговорите.

До последния момент не беше ясно дали Путин ще приеме Тилърсън, който по-рано се срещна с руския външен министър Сергей Лавров, а до последно посланието от Кремъл бе, че графикът на президента на Русия е много натоварен. 

Разговорите текат, след като Лавров предупреди представителя на администрацията на Доналд Тръмп, че Русия няма да приеме повече удари на САЩ срещу режима на Башар Асад в Сирия. По-рано в интервю Путин заяви, че отношенията между Москва и Вашингтон са се влошили с влизането на Тръмп в Белия дом.

Очаквайте подробности.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване