Thalloderma Shop
04/14/17 17:39
(http://radiomilena.com/)

Поморие победи ЦСКА 2

Отборът на Поморие завърши с ценна победа срещата на стадион „Българска армия” срещу ЦСКА -2.

През първото полувреме играта бе равностойна като поморийци пропуснаха две добри положения за отбелязване на гол.

През второто полувреме домакините, в чиито редици играха 5-ма състезатели от първият отбор на ЦСКА, се хвърлиха в бурни атаки, пропускайки 2-3 изгодни положения за гол, но истинската драма в срещата настъпи в самия край. Тогава първи Шерденов надигра защитата на „армейците”, но бе фаулиран в наказателното поле и съдията отсъди дузпа за гостите, която бе изпълнена от Лемперов и спасена от вратаря на ЦСКА. В продължението на мача, Ахмедов се откъсна сам срещу вратаря, който излезе извън наказателното поле, за което заслужено получи червен картон. При изпълнението на прекия свободен удар Милен Танев от Поморие не остави никакви шансове на вратаря на домакините и отбеляза рядко красив гол. С тази победа момчетата на Малин Орачев се утвърждават в челото на временно класиране.

Следващата среща на ОФК „Поморие” е като домакини на ПФК „Витоша” /Бистрица/ на 22.04. /събота/ от 17:00 часа на стадион Поморие

Публикувана на 04/14/17 17:39 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/LdV1Ijt-4aE/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване