Thalloderma Shop
04/23/17 19:54
(http://www.clubz.bg/)

ЦСКА пак не успя да бие "Лудогорец"

ЦСКА-София изпусна победата срещу "Лудогорец" в мач от 29-ия кръг на Първа лига - 1:1 на стадион "Българска армия". 

Домакините наложиха твърда и агресивна игра и бяха по-добрият отбор, но отново не успяха да спечелят срещу 5-кратните шампиони. Петрус Бумал откри от дузпа в 64-ата минута, но в 75-ата Марселиньо изравни.

11-метровият удар бе спорен. Съдията-депутат от ГЕРБ Стефан Апостолов, който реферира и предишния двубой между двата тима на ст. "Българска армия" (0:2), отсъди дузпа за игра с ръка на Ермес Паломино. Такава имаше, но пред пеналта, а не вътре.

Играта на "червените" вървеше, те имаха и други опасности пред вратата на гостите, но в 75-ата минута направиха груба грешка в защита, от която се възползва Марселиньо - 1:1.

В срещата имаше няколко нервни изблици, като най-често замесен бе Козмин Моци. 

През първото полувреме "Лудогорец" пропусна чиста възможност, когато след разбъркване пред вратата на ЦСКА-София защитник трябваше да чисти топката от голлинията.

Като цяло обаче "червените" създадоха повече и по-чисти голови ситуации.

"Лудогорец" е лидер с 64 точки, следван от "Левски" с 51, ЦСКА с 46 и т.н. Идната събота е мачът "Левски" - ЦСКА от 17 часа.

Публикувана на 04/23/17 19:54 http://clubz.bg/53137-cska_pak_ne_uspq_da_bie_ludogorec

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване