Thalloderma Shop
04/26/17 17:16
(http://www.klassa.bg/)

ИБ на БСП се събира отново по казуса "Георги Гергов"

 Изпълнителното бюро на БСП се събира днес, за да обсъди отново изключването на бизнесмена Георги Гергов, в чийто кабинет се състоя срещата на издателя на "Сега" Сашо Дончев и главния прокурор Сотир Цацаров. Обсъждането е заради искането на организацията на БСП в Пловдив, които не са съгласни с оттеглянето на Гергов. Пловдивските социалисти застанаха зад Георги Гергов. От структурата са възмутени как може той да бъде изключен, без това първо да е обсъдено на вътрешно ниво. Социалистите под тепетата ще искат среща с Корнелия Нинова, за да я попитат какви са били мотивите й да настоява за оставката на областния председател на БСП Георги Гергов.
Късно снощи на свое заседание БСП - Пловдив е взело решение да напише отворено писмо до Нинова. Писмото изразява подкрепа за областния си председател Георги Гергов.Изразено е било недоволство, че вътрешнопартийни проблеми се изнасят пред медиите вместо преди това да бъдат обсъдени на вътрешно ниво.

segabg.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване