Thalloderma Shop
04/27/17 07:41
(http://www.klassa.bg/)

Кънев поздрави всички, които са попречили на Гергов да заграби Панаира

 ГЕРБ са решили групата им в Пловдив да предложи отмяна на решението за приемане на акциите в Международен панаир - Пловдив, което гласува заедно с БСП преди десетина дни. Явно интересът на Гергов вече не е по-важен от обществения интерес. Това написа Радан Кънев на страницата си във Фейсбук.

 

 

"Това се случва броени часове след пресконференция на ДСБ в Пловдив, на която за пореден път отправихме призив да бъде ревизирана сделката за Панаира. Е, по-добре късно, отколкото никога. Браво. Специални поздрави за Дани Каназирева, Йордан Иванов, Трайчо Трайков и всички останали политици, които неуморно работиха против окончателното заграбване на Панаира от Гергов", обясни Кънев.

 

 

По-рано Изпълнителната комисия на ГЕРБ възложи на кмета на Пловдив Иван Тотев и на групата общински съветници на ГЕРБ още утре, четвъртък, да отменят решението на Общинския съвет за придобиване на акции от Министерството на икономиката в Международен панаир Пловдив.

 

 

Мотивите на Бойко Борисов за решението „са опитите за публични внушения, които свързват ГЕРБ със знаков бизнесмен от средите на БСП”.

 

 

„Няма да позволя името, авторитетът и честта на ГЕРБ да бъдат петнени заради лични икономически интереси“, заяви Борисов.

 

banker.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване