България е на второ място на Евровизия!!!

http://www.cross.bg/zhyrito-pyblikata-zaslyzhi-1542808.html

/КРОСС/ България постигна най-доброто си класиране на Евровизия. България завърши на второ място в певческия конкурс. Благодарение на Кристиан Костов и песента му Beautiful mess. Eвропа избра различното и победител стана представителят на Португалия Салвадор Собрал с песен, изпълнена на родния му език. Португалецът спечели уцетиленто конкурса, като заслужи и вота на журито, и вота на публиката събирайки общо 382 точки от журито и 376 от публиката. Също толкова убедително беше второто място и на Кристиан Костов. Той бе втори за журито и за публиката. Заслужи общо 278 точки от журито и 337 точки от публиката. Във вота на журито 17-годишният български представител заслужи първите места на Македония, Норвегия, Естония и Беларус, втори места от Молдова, Швейцария, Белгия, Ирландия, Румъния, Унгария, Словения, Белгия и Хърватия. Изпълнението на Кристиан обаче заслужи и две отличия. То получи награда за най-добри специални ефекти и най-добра сценична концепция и присъствие.

България е на второ място на Евровизия!!!

http://www.cross.bg/zhyrito-pyblikata-tochki-1542808.html

/КРОСС/ България постигна най-доброто си класиране на Евровизия. България завърши на второ място в певческия конкурс. Благодарение на Кристиан Костов и песента му Beautiful mess. Eвропа избра различното и победител стана представителят на Португалия Салвадор Собрал с песен, изпълнена на родния му език. Португалецът спечели уцетиленто конкурса, като заслужи и вота на журито, и вота на публиката събирайки общо 382 точки от журито и 376 от публиката. Също толкова убедително беше второто място и на Кристиан Костов. Той бе втори за журито и за публиката. Заслужи общо 278 точки от журито и 337 точки от публиката. Във вота на журито 17-годишният български представител заслужи първите места на Македония, Норвегия, Естония и Беларус, втори места от Молдова, Швейцария, Белгия, Ирландия, Румъния, Унгария, Словения, Белгия и Хърватия.

България на второ място на Евровизия!!!

http://www.cross.bg/zhyrito-pyblikata-vota-1542808.html

/КРОСС/ България постигна най-доброто си постижение на Евровизия. България завърши на второ място в певченския конкурс. Благодарение на Кристиан Костов и песента му Beautiful mess. Eвропа избра различното и победител стана представителят на Португалия Салвадор Собрал с песен, изпълнена на родния му език. Португалецът спечели уцетиленто конкурса, като заслужи и вота на журито, и вота на публиката събирайки общо 382 точки от журито и 376 от публиката. Също толкова убедително беше второто място и на Кристиан Костов. Той бе втори за журито и за публиката. Заслужи общо 278 точки от журито и 337 точки от публиката. Във вота на журито 17-годишният български представител заслужи първите места на Македония, Норвегия, Естония и Беларус, втори места от Молдова, Швейцария, Белгия, Ирландия, Румъния, Унгария, Словения, Белгия и Хърватия.

Кристиан Костов с рекорден успех за България - завоюва 2 място на Евровизия (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6220688

Кристиан Костов с рекорден успех за България - завоюва 2 място на Евровизия (Видео)Кристиан Костов завоюва недостижимото досега второ място на Евровизия. Той излезе на сцената под номер 25 и изпълни брилянтно песента Beautiful Mess. Оценяващите 42 страни дадоха своите точки, за да определят победителя на Евровизия. Българският представител заслужено се нареди на второ място в тази класация.

Мъж с австралийския флаг си оголи задника на сцената на Евровизия (Видео)

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/6220685

Мъж с австралийския флаг си оголи задника на сцената на Евровизия (Видео)Мъж с брада и завит с австралийския флаг се качи на сцената на Евровизия, докато пееше татарската Джамали и си оголи задника. Ексхибиционистът бе свален кротко и без бой, докато пееше татарката Джамала. Тя пееше новата си песен, защото е миналогодишния победител и забавляваше публиката докато се гласуваше.

Кристиан Костов спечели рекордно второ място за България на Евровизия

http://offnews.bg/news/n_1/n_655475.html

Кристиан Костов завърши втори на конкурса за песен на Евровизия 2017, след като се представи блестящо на финала в Киев и записа рекордно за България класиране, а победител стана изпълнителят от Португалия Салвадор Собрал с песента "Amar Pelos Dois". Досега най-доброто българско представяне беше от 2016 година, когато Поли Генова завърши на четвърто място. Любопитното е, че тогава получихме максималните точки единствено от Македония, докато сега географията на подкрепата ни се разшири. Освен Македония, максималните 12 точки за изпълнението на Костов дадоха и националните журита на Норвегия, Естония и Беларус. В Португалия оцениха изпълнението на 17-годишния Костов с 0, за да го елиминират като конкурент. Костов излезе на сцената под номер 25 и изпълни своята песен "Beautiful Mess", с която наелектризира публиката в залата. Сред множеството беше и бившият световен шампион по бокс при свръхтежките професионалисти и настоящ кмет на Киев Виталий Кличко. Букмейкърите определяха като фаворит именно Собрал, като даваха коефициент от 2,37 за негова победа. Следваше Франческо Габани от Италия с 2,75, а за победа на България и Кристиян Костов се приемаха залози при коефициент 4,00. С излизането на Кристиан на сцената коефициентите се промениха и първо паднаха на 2,75 за нашето момче, а малко след това се изравниха с тези на португалския представител на 2,50, след което българинът излезе като фаворит с 2,25 преди да бъдат отворени линиите за гласуване. Иначе в гласуването нямаше изненади - Гърция гласува за Кипър, Дания за Швеция, Молдова за Румъния и т.н. България пък даде своите 12 точки за Австрия. Така преди да бъдат обявени резултатите от вота на зрителите португалската песен беше категоричен лидер с 382 точки, докато българската песен вървеше втора с 278. Подреждането се запази и след добавянето на точките от зрителския вот. Така в крайна сметка на първото място завърши Португалия със 758 точки, а България остана на втората позиция с 615.

Милан се пребори за точката срещу Аталанта

http://offnews.bg/news/n_1/n_655476.html

Някогашното европейско страшилище Милан трепери до последно при гостуването на Аталанта в среща от 36-ия кръг на Серия А, завършила 1:1. Така "бергамаските" си осигуриха участие в Лига Европа през следващия сезон. Тимът на Джан Пиеро Гасперини отново показа защо е приятната изненада в калчото и спокойно можеше да вземе и трите точки срещу "росонерите". Голът за Аталанта отбеляза Андреа Конти в 44-ата минута, а в края на двубоя Жерард Деулофеу изравни за "росонерите" от спорно положение, при което можеше да бъде маркирана засада. "Бергамаските" имаха и други чисти положения пред вратата на Джанлуиджи Донарума, който направи няколко важни спасявания. Милан вече е без победа в 5 поредни мача и заема 6-о място, като изостава с 6 точки от Аталанта, но има една повече от Фиорентина.

Бойчев: Ще разочаровам всички, но Левицата няма да се разцепи

http://www.cross.bg/boiichev-ytre-nyama-1542810.html

/КРОСС/ "Ще разочаровам всички, че Левицата няма да се разцепи. Нека не драматизираме предстоящия съвет". Това каза депутатът от БСП Жельо Бойчев в предаването "Офанзива" по Канал 3 преди пленума на партията в неделя. "На заседанието ще се вземе решение за един ангажимент на Корнелия Нинова, по-голям кръг от хора да са ангажирани в ръководството на БСП. Очаквам такива предложения утре", каза още Бойчев. "Много неща се случиха през тази една година и динамиката на политическия процес пренарежда приоритетите. Имаме слабости в организационен план", обясни той. "Дали Деница Златева ще бъде част от екипа, ще видим утре. Няма как да има напрежение между "Позитано 20" и президентството", коментира още социалистът. "Едно от нещата, който ще направим утре е да дадем оценка на служебното правителство", каза още Бойчев. "Видно е, че в момента единствената алтернатива на това управление на ГЕРБ е БСП. Трябва да работим за утвърждаваме на доверието в БСП. Изпитания винаги ще има, ще има и натиск. Ако нещо се вижда, то това е битката БСП да бъде подчинена. Това е голяма битка", коментира още Жельо Бойчев  

Израел се обявява за независима държава

https://www.actualno.com/chronicles/izrael-se-objavjava-za-nezavisima-dyrjava-news_611005.html

Израел е създадена през 1948 г. с резолюция на ООН. Създаването на Израел има дълга предистория, чието начало е в зараждането на ционизма. Две произведения изиграват значителна роля за утвърждаването на ционистката идея - "Рим и Йерусалим" на Мозес Хес и "Еврейската държава &n

Страници: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване