Thalloderma Shop
05/20/17 08:55
(http://www.klassa.bg/)

Без ДПС няма стабилност и сигурност

 Всички днес в България знаят и не само в България, че без ДПС няма стабилност, няма сигурност. Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в Джебел, където се проведе възпоменателен митинг по случай 28—годишнина от протестите срещу възродителния процес. По думите му под знамената на ДПС вече 28 години водят ежедневна борба за правата и свободите, за демокрацията, за мира и толерантността у нас.

Той обясни, че след 89-та година са се обединили и застанали срещу жандармерията и армията. „Днес, парадокс, на тази площадка жандармерията охранява някого. От кого?! От нас ли ?! Жандармерията е тук за да пази някои хора, които се страхуват от народа и не могат да застанат сред хората. Но мястото на предателите е там. Те нямат място в храма на демокрацията.”, коментира Карадайъ и уточни, че много „лъжци“ са дошли на площада. Именно тези предатели, които на техен гръб са станали личности, сега са дошли да ги разделят, а резултатът от тяхната дейност е да „докарат фашистите на власт“.

„28 години нашата борба я водим, защото сме силни, а нашата сила идва от нашето единство, нашата заедност. С нашата сила, силата на ДПС, която е в нас, ние ще продължаваме да се борим за толерантност и мир в България и региона“, увери Карадайъ.

„Има едни, които казват, че ще запазят етническия мир, че имали десеки хиляди гласове от мюсюлманите. Само, че резултатът от тези гласове е един с турско име в тяхната парламентарна група. Този, който закри театър, чието име носеше името на майка му.", продължи той.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване