Thalloderma Shop
05/20/17 12:25
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров: Оставете на мира Валери Симеонов и Борисов, понеже те вършат полезни неща

 „С поисканата оставка на Валери Симеонов Корнелия Нинова манипулира. Аз гарантирам, че той няма майтапчийкски снимки от Бухенвалд“.

С тези думи лидерът на „Атака“ Волен Сидеров тръгна да защитава доскорошния си враг Валери Симеонов в студиото на бТВ.

 

„Той няма прохитлеристки възгледи, гарантирам. Аз знам технологията на кампанията, бил съм обект на такава. Целта е удар по правителството“, каза Сидеров.

„Решиха, че Валери Симеонов е лесна мишена. Казвам го на организаторите – той не е лесна мишена. Пледирам към всички подведени и заблудени – оставете на спокойствие и Симеонов, и Борисов, и останалата част от правителството да си свършат полезните неща“, каза още той.

Волен Сидеров беше запитан, защо преди е наричал Борисов „шеф на контрабандата“ и са се съдили, а сега са първи приятели, той каза:

„Не съм го наричал шеф на контрабандата. Цитирате некоректно. Ние имаме отношения като нормални мъже. Като разбереш, че си бил подведен или нещо си прекалил, е признак на слабост и сила да кажеш: „Съжалявам, сбърках“. Така се разбрахме с Борисов и сега сме в коректни отношения. Преодоляхме недоразуменията“, подчерта лидерът на Атака.

http://bultimes.bg

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване