05/25/17 09:57
(http://www.clubz.bg/)

Атакистът Илиан Тодоров е новият областен управител на София-област

Илиан Тодоров ще е новият областен управител на София-област, реши днес Министерският съвет. Той ще заеме мястото на София Торолова, назначена от служебния кабинет на Огнян Герджиков.

Тодоров бе два пъти депутат от партия "Атака" в последните две народни събрания. В обществото обаче бе запомнен не с мандатите си като народен представител, а с това, че придружи Волен Сидеров при нахлуването на последния в сградата на НАТФИЗ на местните избори през 2015 г. Тогава Сидеров търсеше мъж, който го бил ударил, а Тодоров разбутваше студентите, заплашваше журналистите и пазеше своя лидер. 

"75% от артистите са хомосексуалисти и дегенерати", обяви тогава той.

Тодоров е магистър по национална сигурност и отбрана от Военната академия „Георги С. Раковски“, беше и регионален координатор на ПП "Атака" за Югозападна България. 

Кадър на "Атака" пое през миналата седмица и областната управа на София-град. Става дума за Николай Пехливанов, който замени на поста Диана Тонова, също назначена от Герджиков.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване