05/30/17 09:15
(https://pressbulgaria.com)

Голям италиански холдинг се довери на пловдивска ПР-агенция, за организацията на едно от най-големите събития на годината в северна България.

Професионалистите от агенцията отново бяха главният организатор за 13-тият Празник на биологичната ягода в с. Боровци, гр. Берковица с домакин „ Ригони ди Азиаго”.Групата на холдинга присъства в България от 1993 година, през годините консолидира и разработва позициите си в страната, инвестира в създаването на няколко компании, работещи в сектора на био земеделието. Организатора на събитието, което се състоя вчера , Владимир Пенчев и неговият екип се погрижиха домакинът и гостите да останат доволни и заредени с положителни емоции. Сред поканените бяха Посланикът на Италия г-н Стефано Балди, почетеният консул на Италия в Пловдив Джузепе де Франческо, Областните управители и кметовете на Монтана и Берковица, партньори и контрагенти на най- големия производител на био продукция в България - фирма «Екотера», която е част от холдинга „Ригони ди Азиаго”. Тази година организаторите на 13-тият празник на биоягодата бяха подготвили много изненади за своите служители и гости. Екип от 40 човека се грижеше за удобството на гостите. Събитие с такъв мащаб и организация са присъщи за развитите европейски държави, а ето, че това вече се случва и в България, благодарение на организационните умения и професионализъм от страна на целият екип. Това райско кътче в природата се превърна в един прекрасен празник сред природата. Управителят на холдинга посрещна лично всеки гост , минавайки по червен килим със снимка пред стена за спомен. Програма с участието на момичетата от трио „Сопрано”, български народни танци и песни поддържаха доброто настроение на гостите и много от гостите от Италия се включиха в изпълнението на българско право хоро. Събитието беше определено от гостите, като едно от най-стилното и добре организирано събитие за началото на летен сезон 2017.
Публикувана на 05/30/17 09:15 https://pressbulgaria.com/m/2AVUD47J.html

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване