06/03/17 12:08
(http://www.klassa.bg/)

Най-популярните места за секс извън спалнята

 Сексът традиционно се случва в спалнята. Ново проучване, направено във Великобритания, разкрива кои са най-популярните места за полови контакти извън помещението за сън, пише в. "Дейли експрес".

Удобството на спалнята е безспорно, когато става въпрос за интимност. Водени от желание да разнообразят сексуалния си живот или просто от любопитство, много хора пренасят страстите си извън удобното легло.

 

Извън спалнята най-популярното място за секс, посочено от 92 процента от анкетираните, е под душа. Thinkstock/Getty Images

 

Допитването, направено от сайта за секс принадлежности Lovehoney, показва, че извън спалнята най-популярното място за секс, посочено от 92 процента от анкетираните, е под душа. Следват банятадиванът и кухненската маса.

Петдесет и осем процента от участниците в допитването признават, че са правили секс в градината. Други 48 процента не крият, че са се отдавали на интимни ласки на стълбите
 
 
 

Местата извън дома, на които хората често се разгорещяват, са във влаксамолетгараж, върху пералнята и в оранжерия.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване