06/22/17 08:57
(http://offnews.bg)

Офелия Кънева отличена от "Академия за лидери"

Председателката на Държавната агенция за закрила на детето Офелия Кънева получи годишната награда на "Академия за лидери", която се връчва на хора, борещи се със статуквото и апатията в обществото.

"Академия за лидери" е част от Националното Младежко Сдружение за Здравна Политика и Мениджмънт. На събитие в Дома на Европа в София наградата връчи доцент Александър Жеков, който е почетен председател на Академията.

Мероприятието бе посветено на детското здраве, като гости бяха директорът на представителството на СЗО за България д-р Скендер Сила и проф. Владимир Пилософ, председател на Асоциацията на българските педиатри.

"Не случайно именно на тази конференция за детско здраве искаме да наградим тази изключителна жена- Офелия Кънева за огромните й усилия, посветени на изграждането на една нова, по-добра среда за развитието на децата в България. Конкретните й приноси са много, но тя заслужи наградата си за лидерство със своята активност и непримиримост, подчерта доц. Жеков.

„Наистина си давам сметка какво е да станеш авторитет в сферата на здравеопазването- радвам се, че съм отличена именно от млади хора, които искат да бъдат различни”, отговори в благодарственото си слово Офелия Кънева.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване