07/09/17 06:16
(http://www.klassa.bg/)

Да спрем циганската агресия.

 

Публикуваме банковата сметка на семейството, пребитият млад мъж няма осигуровки

Майката на пребития в смолянския квартал „Устово” Георги Кадиев – Мария Камбурова, призова всички хора да спрат с насилието. Жената е неотлъчно в Клиниката по неврохирургия на УМБАЛ „Св. Георги” до сина си, който е със счупен череп на две места. На 6 юли около 13 часа до ученическия пансион над Строителния техникум в смолянския квартал той бил нападнат от двама роми. Единият от нападателите му бил обучаван от майката на Георги във фирмата, в която жената работи. „Много жалко, че го познавам това момче, но те и двамата са си такива – агресивни”, каза още Мария. Ромите удряли с колове Георги по главата и според майка му един сантиметър само по-наляво и ударите са щели да попаднат в слепоочието на сина й и да го оставят на място. Скандалът в Смолян станал заради 15-годишно момиче, което Георги Кадиев с прякор Гейзера, защитил от двамата роми. 27-годишният смолянчанин е в тежко състояние, с фрактура на черепа и с второ счупване на базата на черепа, съобщиха от Клиниката по неврохирургия.

Жената е притеснена, защото синът й е с неплатени осигуровки в размер на около 1000 лева. Семейството няма средства, за да заплати следващото лечение и рехабилитацията, които ще бъдат нужни за възстановяването на Георги. 

Банковата сметка, на която може да се превеждат дарения в помощ на Георги, е на името на неговия брат:

Експрес банк Смолян

BG89TTBB94001527557306

Филип Камбуров

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване