08/02/17 06:31
(http://www.klassa.bg/)

Две жени се изпотрошиха при групов секс

 Най-обикновен групов секс, за какъвто една голяма част от мъжете и определена част от жените си мечтаят, се прочу не само в Германия, където се случи, но и в други държави заради поредицата от глупави случайности, с които бе гарниран.

Една прекрасна, спокойна лятна вечер миналата седмица в полицейски участък на град Бад Брайзиг тревожно звъни телефонът. По иначе спокойното лице на дежурния първо минава нещо като учудено опулване, а след като затваря телефона, той изпада в неудържим смях, който веднага грижливо потиска – един истински полицейски служител не може да се смее на повикване от страна на граждани. Екипът се събира и мълниеносно потегля към адреса.

На мястото на събитието стражите на реда спонтанно, вероятно с лека сянка на завист към участниците и благодарение на рутината в задаването на въпроси, реконструират следната история.

В същата тази спокойна и непредразполагаща към нищо, освен към блажен секс със елементи на шизофрения нощ, две жени и един господин са се усамотили в апартамента на една от дамите и са се отдали именно на тези древни движения, стремежът към които в определени ситуации трудно може да бъде преодолян.

И тъй като уважаващият себе си германец не пропуска нито една топла вечер, защото топлите вечери съвсем не са закономерност, а топлите вечери, в които има възможност да прави групов секс пък съвсем не са обичайно повтарящо се събитие, тримата участници на половата забава са се разположили на терасата на апартамента и са се отдали на това, за което се били събрали. Започнала активна смяна на позите, защото секс в една и съща поза правят само задръстеняците, към които героите на вечерта очевидно нямали намерение да спадат. В един уж прекрасен, но всъщност достатъчно трагичен момент, се стигнало дотам, че едната жена трябвало да седне на перилата на балкона и в тази поза да продължи сексуалната игра, но възникнало странно неразбирателство и тя изведнъж загубила равновесие и полетяла надолу. За нейно щастие долната тераса се оказала издадена по-напред и голата „перверзница” се строполила на нея, след като прелетяла едва 3 метра. Това обаче съвсем не я спасило от многобройните фрактури, неистовата болка и доста конфузния момент да бъде открита в този вид от съседа от долния етаж. Именно в тази „поза” я заварили и повиканите незабавно полицаи, защото съседът обичал реда и дисциплината, а освен това никога не пропускал навреме да смени летните гуми със зимни и обратното.

С това приключенията от същата нощ между тримата любители на груповите полови игрички не завършили. В мига, в който партньорката й от „тройката” полетяла надолу, втората жена загубила всякакво самообладание и единственото за което можела да си помисли било на всяка цена да се притече на помощ. Ето защо, без да си направи труда дори да наметне нещо, тя мълниеносно изоставила напълно объркания мъж на балкона и както си била тотално разголена, хукнала надолу по стълбите към долното жилище, за да окаже въпросната помощ. В бързането обаче тя взела че се спънала по стълбите, претърколила се няколко пъти и се озовала пред вратата на съседите доста понатъртена и със счупен крак – точно в тази „поза” тя била открита от пристигналия светкавично полицейски екип. Двете дами се оплаквали от болки, полицаите с усилие преглъщали усмивките си, съседите се възмущавали, а мъжът от секс-групичката просто си останал със спомена за тази нощ, която най-вероятно никога няма да се повтори.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване