08/05/17 08:15
(http://www.klassa.bg/)

Заработи аквапарк за 10 млн лв край „замък“

 Аквапарк върху площ от 18 дка на стойност 10 млн лв заработи край село Равадиново, на метри от станалия известен напоследък „замък“, построен от бившия борец и настоящ бизнесмен Георги Тумпалов.

Възложител на градежа е „ПИК Груп – Созопол“ ЕООД, собственост на 36 – годишния син на спортиста, Костадин Тумпалов. Строителството е започнало от 23 октомври 2015 година, когато е издаденото разрешението за два терена с обща площ от 36 дка.
В аквапарка, който е кръстен на бога на моретата Нептун има десетки „глезотии“ за малки и големи, направен е и специален амфитеатър амфитеатър с аниматори, където се предлагат ежедневни шоу-програми
В буферната зона между водните съоръжение и замъка замъка има овощна градина, която ще е зеленият пояс около новата атракция на Созопол.В близост до аквапарка се намира и Blue Orange Beach Resort
съчетание на комфорт почивка и романтика.Справка в Търговския регистър показва че дружеството е изтеглило кредит в размер на 10 млн лв от БАКБ ,средствата са били за изграждането на атракциона.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване