08/18/17 07:39
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 18 август, петък

 Овен 21 март – 20 април

Ден на изневери и опити да се излезе извън рамките на ограниченията, които сте си създали или някой друг ви и вменил като лична отговорност, амбиция и цел. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Рака. Трудно ще издържите на изкушенията и с лекота бихте изневерили. Очертават се неприятности от различен характер. Не са изключене и болестни проблеми. Внимавайте с какво и с кого се захващате. Сънищата ви показват личната ви самовлюбеност. Бъдете лоялни.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Телец 21 април – 20 май

Не се опитвайте да въдворявате ред на работното място. Не е ден за събрания. Отговорностите се размиват, всеки мисли за почивка или за нещо свое. Съвпадът на Луна и Венера провокира емоции и старсти, които в други дни са били заключени с печата на личната ви отговорност към бизнеса, работодателя и партньора. Днес е вероятно „да му отпуснете края” и да направите крачка, която тотално може да промени живота и отношенията ви. Бъдете внимателни, не правете това, което не искате да ви се върне като бумеранг.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

Ден на голямата говорилня. Всичко се размива. И най-добрите ви намерения ще потънат в скандали и обвинения, ще излезе, че мислете и действате повече за себе си в момент когато искате да помогнете на някого. Ще ви направят лоша реклама тези, които са ви благодарни. На показ излизат тайни, които не искате да афиширате. Внимавайте с кого се събирате и какво споделяте. Лесно се отива към преразход на сили и чувства. Желателно е да се срещнете с капацитет в областа, в която имате проблеми. Не всичко може да решите сами.

Работа-4

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Рак 22 юни - 21 юли

Тази вечер Луна и Венера се целуват във вашия знак. За родените във втората декада се очертават пикове в емоционалното състояние, както и тенденции към неочоквани любовни връзки и изневери. Може да направите и бебето. Трудно ще удържите напора на страста. На работното място ще действате превъзбудено и може да кажете неща, които е добре да се спестят и премълчат. Не провеждайте и не участвайте в събрания. Всеки ще тегли чергата към себе си, няма да слуша другите и ще се ядосва на всеки коментар.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

Не е ден за семинари, производствени събрания и екипни срещи. Никой няма да слуша какво говорят другите. Ще се набъркате в проблеми, които е трябвало друг да разреши и уреди. Може да излезете виновни за чужда вина. Желателно е да се срещнете с учителите си и с хора, чиито авторитет и знания сте признали и бихте искали да получите съвет. Разговорите на четири очи ще ви донесат ползи, късмет и тенденция към една нова цел в живота. Където се съберат много хора ще настане неразбория, от която никой не печели.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Дева 23 август – 22 септември

Разпределете така задълженията си през деня, че да ви остане вечерта време за удоволствия, за запознанства и любов. Луна и Венера ще блестят заедно във вашия знак. Не оставайте сами, не мислете само за работа или за отговорност, която вечно ви тежи. Разпуснете, освободете се от някои задръжки, обадете се на тези, които обичате и прекарайте една незабравима вечер. Съветът е да отпрашите към морето, вместо да се занимавате с професионални дела, които така или иначе вече са зациклили. Няма да оправите света точно днес.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

Рисков ден за родените във втората декада. Работата не спори, явяват се проблеми, които ще се задолбочават, ако решите да ги решите екипно. Тълпата е неуправляема. Всеки се опитва да надприказва другия. Съвместната работа зацикля. Може да загубите усещане за време и правилна преценка. Бягайте от местата, където вече текат неразрешими спорове. Тази вечер в живота ви ще се вмъкне неразрешена или несподелена любов. Луна и Венера ви гледат в пречупващ аспект от знака на Рака. Останете си у дома и при партньора.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Скорпион 23 октомври – 22 ноември

Зарежете работата. Днес съдбата ви изпраща любовни стрели. Води ви чувство на тревожно очакване. Вечерта Луна и Венера ще ви гледат в брилянтен аспект от знака на Рака. Може да срещнете голямата любов. Някой ще направи предложение, а друг бебето. На фона на такава размекваща и емоционална програма съвсем няма да ви е до работа. Не се и напъвайте. Денят размива отговорностите, позволява на хора, които нямат нужната компетентност да се намесват в играта и да объркват нещата.

Работа-4

Пари-5

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

В този ден лесно отивате към преразход на сили, енергия, време и пари. Съветът е да не се захващате със съвместни проекти, да не разчитате на колективната инициатива и да не насрочвате събрания. Където се съберат повече хора ще възникнат спорове, които няма да доведат доникъде и само ще ви загубят времето. Отложеното за следващите два дни ще мине по правилата, ще ви донесе късмет, пари и облаги, както и неочаквани събития, които ще ви изпълнят с надежда за бъдещето.

Работа-5

Пари-4

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

Ден на конфликти, разправи и разногласия както у дома, така и в работата. Гледайте да не пренасяте проблемите от едното място на другото. Ще се наложи да си тръгнете по-рано или да не присъствате на места и събития, които са важни за бъдещето и личния ви имидж. Не си и помисляйте за изневери. Днес Луна и Венера ви гледат в опозиция. Може да се разкрият тайни, които ще ви объркат живота и вкарат в компрометиращи и изнудващи положения. Който научи тайните ви ще се възползва. Здравето е нестабилно.

Работа-4

Пари-5

Любов-4

Късмет-4

Здраве-4

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

Днес всички сме в блатото на живота, надвикваме се и се блъсками с лакти, за да изплуваме на повърхноста. Не разчитайте на подкрепа и съдействие. Не провеждайте и не участвайте в събрания или публични изяви, на които ще се събират хора с разностранни интереси. Днес тълпата е неуправляема. Препоръчва се пост и въздържание, като последното е по-важно. Добре е да се срещнете на четири очи с хора, с които може взаимно да сте си полезни и да си окажете подкрепа. Бъдете избирателни във връзките.

Работа-5

Пари-5

Любов-5

Късмет-4

Здраве-5

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

Денят може да стане щастлив или нещастен поради личния ви избор. Имате шанс да срещнете любовта или да се разминете с нея поради кармични обстоятелства. Тази вечер Луна и Венера ви гледат в брилянтен аспект от знака на Рака. Оглеждайте се, любовта върви до вас или открито ви предизвиква. Проблемът е повече за тези, които вече са обвързани или в нищо не вярват. Ще попаднете на изкушаващи положения, които ще оженят един и ще разведат друг. Хората на изкуството ще създадат своя шедьовър.

Работа-5

Пари-4

Любов-6

Късмет-5

Здраве-5

 

 

Ч.Р.Д.

Личната ви година е деветка. Разчистете терена и сметките, които имате с някого. Добре е да се дипомирате, да приключите с един кредит във финансов план и да оправдаете кредита на доверие, който сте получили в миналото. Разплатете се с тези, на които нещо дължите. Така през 2018 г ще стартирате начисто и ще получите максимален шанс за развитие и просперитет.

Родените днес имат шанс да срещат своята истинска половинка и голямата си любов родена около 1 юли. Ще бъдат артистични и емоционални деца, които ще ни радват с изключителни таланти в областа на изкуството, музиката, модата и дизайна. Това са стари духове. На моменти те ще ви възпитават, а не вие тях.

Заченатите днес ще бъдат богати, но ще имат и огромно честолюбие, което ще им създава проблеми в общуването и може да ги изолира от важните за успеха и щастието им хора. Каквото посеят това ще пожънат.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване