09/02/17 09:19
(http://www.klassa.bg/)

Новото Volvo XC60 дебютира у нас с игра на голф

 

Турнирът край Банско се организира от „Мото-Пфое” за 12-и пореден път

Най-новият високопроходим модел на Volvo – XC60, беше представен по време на 12-ото издание на най-стария голф турнир в България Volvo World Golf Challenge край Банско. Участниците в турнира и гостите на „Пирин голф и Кънтри Клуб” имаха възможност да тестват автомобила, както и останалите модели от гамата на Volvo. Новото Volvo XC60 беше обявен като специалната награда за така наречения удар Hole-in-one, но нито един от играчите не успя да го осъществи. Голф турнирът на Volvo се организира от официални вносител на марката у нас – „Мото-Пфое”, за 12-а поредна година. В тазгодишното издание на престижния голф турнир взеха участие 88 състезатели, разделени в три дивизии.

 

 

Победителите в дивизии В и С – Илия Кирчев с 37 удара и Бойка Мицанска с 34 удара нетен резултат, спечелиха ваучери за уикенд в луксозен комплекс в Банско и тестово пътуване с новото Volvo XC60. След оспорвана надпревара в дивизия А първото място завоюва Фабио Фурнари със 74 удара грос резултат. Той спечели голямата награда, осигурена от „Мото-Пфое” – участие в Световните финали на Volvo World Golf Challenge в Швеция. Стефан Кралчев зае почетното второ място със 75 удара, а Александър Евтимов стана трети със 76. Състезанието е част от международната надпревара Volvo World Golf Challenge - едно от най-популярните и вълнуващи надпревари в голфа, което от 1988 г. насам събира запалени голфъри от цял свят.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване