09/02/17 09:21
(http://www.klassa.bg/)

Хороскоп за 2 септември – събота

 Овен 21 март - 20 април

 

 

Не е ден за работа и за тежки физически натоварвания. Може да имате проблеми с техника и транспорт. Стойте мирни и не предизвиквайте съдбата, както и добрите намерения на околните. На никаква цена на започвайте скандали и разправии. Може да направите нарушение, заради което да бъдете санкционирани и от закона. Ден на сърцето и сърдечните работи. Направете компромис, обгрижете родители и деца, опитайте да разберете другата гледна точка. Може би в нещо не сте прави или действате прибързано.

 

 

 

 

 

 

Телец 21 април – 20 май

 

 

Родените в третата декада ще извлекат максимални ползи от проведените разговори и срещи. Направете някакъв жест на внимание или желан подарък. Ще ви се върне многократно, ще получите покани и възможност да влезете в нова среда. Не се карайте с никого. Всичко, което разрешите с мир и любов, ще ви вдигне нивото, ще привлече благоприятни случайности и хора, способни да ви подкрепят в бъдещите инициативи. Не яжте груба храна и не казвайте груби думи. Противопоказно е да се товари сърцето.

 

 

 

 

Близнаци 21 май – 21 юни

 

 

Всичко, което правите днес, нека е с мисъл за ближния, за близките и децата. Вземете участие в прояви на благотворителност. Включва се каналът на космическата любов. Направете опит да стопите дистанциите с тези, с които прибързано сте се скарали и сте влезли в конфликт. Вродената ви интелигентност ще помогне да намерите точните думи и да оправите отношенията. Не пожелавайте някому зло. Днес не сме ние тези, които ще съдим, особено ако сме за осъждане. Всичко предприето с голяма амбиция ще потъне в праха на забравата.

 

 

 

 

 

Рак 22 юни – 21 юли

 

 

Тежък, рисков и натоварен ден за родените в третата декада. Не си поставяйте тежки и амбициозни задачи. Може да пострадате при опити да свършите тежка или несвойствена работа. Спазвайте изискванията за безопасност при работа с електроуреди и технически средства. Не започвайте нова работа и не правете нищо на всяка цена. Почивайте повече. Пожелайте на себе си и на близките здраве и щастие. В този ден молитвите се сбъдват, както и благите пожелания. Дава се милостиня. Крясъците и скандалите разболяват.

 

 

 

 

 

Лъв 22 юли – 22 август

 

 

Ден за обгрижване на тези, които се нуждаят от грижи. Организирайте благотворителни изяви и участвайте в такива. Направете някому желан подарък. Проучете нуждите на близките и ги зарадвайте с приятна изненада. Не е ден за работа, за влагане на сили и ресурси в амбициозни проекти. Всичко предприето с желание за печалба ще се провали в бъдеще. Дайте, за да получите. Символ на деня е сърцето и чашата, преливаща от любов. Дано не ви се наложи да изпиете горчивата чаша на отхвърлянето и самотата. Смирете се.

 

 

 

 

 

Дева 23 август - 22 септември

 

 

Организирайте и участвайте в благотворителни и дарителски акции. Така сами ще станете обект на обгрижване, ще привлечете спонсори и ще се радвате на разбиране, подкрепа и любов. Не се поддавайте на провокации и не участвайте в амбициозните начинания на околните. Бъдете сигурни, че всичко започнато днес с амбиция и желание за печалба ще се провали. В момента се нуждаем повече от разбиране и съчувствие. Бъдете там, където усещате, че има нужда от вас, от топлината на думите и прегръдките ви.

 

 

 

 

 

Везни 23 септември – 22 октомври

 

 

Проблемен и рисков ден за родените в третата декада. Внимавайте с техника и транспорт, не започвайте ремонти, за които нямате нужните познания и подготовка. Каквото се развали, трудно ще се поправи. Вероятни са инциденти, особено ако правите нещо на всяка цена въпреки предупрежденията на близките. Смирете амбицията, не участвайте в каскадьорски изпълнения. Раздавайте любовта си на околните. Проявете състрадание и се включете в обгрижващи инициативи. Не се карайте с никого.

 

 

 

 

 

Скорпион 23 октомври - 22 ноември

 

 

Всичко, което направите днес за някого, утре ще ви се върне в момент, когато ще изпитвате тежки натоварвания, ще имате лични проблеми и грижи. Ден на сърцето. Направете едно добро дело и помогнете на някого да се изправи и да тръгне напред. Ще получите откровение за бъдещето и за отношенията си с близък. Щадете сърцето, не влизайте в скандали и не предизвиквайте конфликти. Родените в третата декада ще се събудят утре нервни и раздразнителни. Овладейте импулсите, планирайте разтоварващи процедури.

 

 

 

 

 

Стрелец 23 ноември – 21 декември

 

 

Един от дните, в които молитвите ни се чуват, приемат и реализират. Старайте се да бъдете от полза за близките и децата. Направете това, за което някой ви помоли. Приемете с желание подаръците и жестовете на внимание от страна на познати и непознати и така ще им помогнете да изчистят личната си карма. Участвайте в спонсорски инициативи. Не планирайте тежка и отговорна работа. Всичко започнато с големи амбиции и желание за печалба ще пропадне и ще ви донесе само неприятности.

 

 

 

 

 

Козирог 22 декември – 20 януари

 

 

Нека работата ви в днешния ден е свързана с грижа за другите, с желание да помогнете и да бъдете от полза на близки, приятели и роднини. Не започвайте нищо, на което смятате да разчитате в бъдеще за допълнителна работа и лични печалби. Родените в третата декада да бъдат внимателни при работа с опасна техника и електроуреди. Не поемайте излишен риск, не участвайте в трудни преходи в планината или в състезания, изискващи голямо физическо натоварване. Спазвайте правилата на пътя, не отивайте в крайности.

 

 

 

 

 

Водолей 21 януари – 19 февруари

 

 

Освободете се от наложените отговорности. Доверете се на избора на сърцето и идете там, където някой и нещо ви привлича с чувства и любов. Ден за прояви на благотворителност. В живота ви може да се появи спонсор, който да ви помогне да решите наболелите си проблеми. Помолете се, молитвите ви ще бъдат чути. Правете всичко от сърце и душа, не мислете за печалби и пари, а за това как да подкрепите нечия ръка и лична инициатива. Не се карайте с никого. Помирете се, разберете се, обичайте се.

 

 

 

 

 

Риби 20 февруари – 20 март

 

 

Енергетиката на деня позволява да визуализирате и претворите в реалността благите си мисли и пожелания към някого и нещо. Направеното от сърце и душа ще донесе полза за всички. Забравете негативните мисли. Избягвайте скандалите и проявите на агресия. Ден на сърцето, на желанието да помогнеш в труден момент. Ако направите едно добро дело, и вашите проблеми ще се намери кой да разреши. Всичко е свързано. Бумерангът на грижовността и на безгрижието се връща. Правете това, за което ви помолят.

 

 

 

 

 

ЧРД

 

 

Личната ви година е тройка. Стъпвате на сигурна основа, намирате нов дом, нова или допълнителна работа и реализирате печалби, които ще стабилизрат положението ви в обществото. Натоварването ви ще се увеличи и в следващата година ще бъде максимално, но с полза за всички.

Родените днес ще имат силни врагове и още по-силни покровители. Ще имат дарба в ръцете, ще бъдат големи професионалисти в областта си, но ще водят тежки битки за защита на плодовете на труда си. Не ги потискайте излишно, стимулирайте амбициите им.

Заченатите днес ще имат лечителски дарби. Животът им ще е труден, с проблеми в семейството, с родителите и средата, но точно това ще стимулира дарбите и успехите им.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване